Τουρκία: Νέο ναυάγιο με μετανάστες - 16 νεκροί ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά

Τουρκία: Νέο ναυάγιο με μετανάστες - 16 νεκροί ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι πνίγηκαν, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, όταν το φουσκωτό σκάφος που μετέφερε μετανάστες βυθίστηκε στα ανοικτά της βορειοδυτικής τουρκικής επαρχίας του Τσανάκκαλε (Δαρδανέλλια), όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας Ιλχαμί Ακτάς ανέφερε στο πρακτορείο στο Anadolu πως τέσσερις μετανάστες διασώθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, στις οποίες συμμετέχουν δέκα σκάφη της ακτοφυλακής, 2 ελικόπτερα, η ναυτονομία, η τουρκική Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστροφών (AFAD) και η Εθνική Ιατρική Ομάδα Διάσωσης (UMKE).

Προς το παρόν δεν έχει γίνει σαφές πόσοι μετανάστες επέβαιναν στο φουσκωτό, δήλωσε ο κυβερνήτης στο Anadolu. Ο δημόσιος τηλεοπτικός σταθμός TRT μετέδωσε από την πλευρά του ότι περισυλλέχθηκαν 20 σοροί.ΣυΠροηγούμενος απολογισμός των αρχών έκανε λόγο για οκτώ νεκρούς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ