Τραγωδία στο Θέατρο Μπολσόι: Χορευτής σκοτώθηκε πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης [Βίντεο]

Τραγωδία στο Θέατρο Μπολσόι: Χορευτής σκοτώθηκε πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης [Βίντεο]

Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αλλαγής σκηνικού ενώ παρουσιαζόταν η όπερα Σάντκο, του Ρώσου συνθέτη Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ
Χορευτής του διάσημου Θεάτρου Μπoλσόι της Μόσχας σκοτώθηκε χθες, Σάββατο, σε δυστύχημα που σημειώθηκε στην σκηνή στη διάρκεια παράστασης όπερας, ανακοίνωσε το θέατρο.

Το Μπoλσόι διευκρίνισε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αλλαγής σκηνικού ενώ παρουσιαζόταν η όπερα Σάντκο, του Ρώσου συνθέτη Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ.

«Η όπερα διεκόπη αμέσως και ζητήθηκε από το κοινό να αποχωρήσει», αναφέρει το Μπολσόι σε σχόλιά του που μεταδόθηκαν από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.

Η Ιζβέστια δημοσίευσε στο Twitter βίντεο που δείχνει την αλλαγή του σκηνικού κατά την οποία σκοτώθηκε ο χορευτής:

Η Επιτροπή Ερευνών της Μόσχας ανακοίνωσε ότι ερευνά τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του χορευτή, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε επισήμως στη δημοσιότητα.

Ωστόσο τα ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι πρόκειται για τον 37χρονο Γιεβγένι Κουλές.

Ο Κουλές, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά, υπέκυψε στα τραύματά του προτού φτάσει εκεί ασθενοφόρο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το Interfax μετέδωσε επίσης επικαλούμενο πηγή ότι ο χορευτής σκοτώθηκε από μια ράμπα που έπεσε κατά τη διάρκεια αλλαγής σκηνικού. Πηγές δήλωσαν παράλληλα στα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων RIA και TASS ότι ο καλλιτέχνης-ερμηνευτής σκοτώθηκε από ένα τμήμα των σκηνικών που έπεσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη τραγωδία που αντιμετωπίζει το πολύ γνωστό αυτό θέατρο της Μόσχας: τον Ιούλιο του 2013, ένας βιολιστής έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του στον χώρο της ορχήστρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS