Ο Τραμπ μπέρδεψε (ξανά) τον Μπάιντεν με τον Ομπάμα -Βουβάθηκε το ακροατήριο [βίντεο]

Ο Τραμπ μπέρδεψε (ξανά) τον Μπάιντεν με τον Ομπάμα -Βουβάθηκε το ακροατήριο [βίντεο]

Μπορεί η προσοχή στις ΗΠΑ να στρέφεται, ενόψει των προεδρικών εκλογών, στην προχωρημένη ηλικία του Τζο Μπάιντεν και στις συχνές γκάφες του, αλλά κι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πάει πίσω.

Σε προεκλογική συγκέντρωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, σε μια κατάμεστη αίθουσα και με το ακροατήριο να κρέμεται από τα χείλη του λόγω της προσωπολατρίας που έχει καλλιεργήσει, ο Τραμπ δεν απέφυγε ένα νέο φραστικό ολίσθημα. «Ο Πούτιν σέβεται τόσο λίγο τον Ομπάμα, που αρχίζει να πετάει πυρηνικές απειλές. Ναι, καλά ακούσατε, πυρηνικές απειλές. Άρχισε να μιλάει για πυρηνικά όπλα», είπε ο Τραμπ το Σάββατο.

Το ακροατήριο βουβάθηκε όταν ο Τραμπ αναφέρθηκε στον Ομπάμα, η θητεία του οποίου στον Λευκό Οίκο -να θυμίσουμε- έληξε πριν από επτά και πλέον χρόνια.

Τρίτη φορά που ο Τραμπ μπέρδεψε τον Μπάιντεν με τον Ομπάμα

Ήταν άλλωστε η τρίτη φορά που ο 77χρονος Τραμπ μπέρδεψε τον νυν πρόεδρο με τον Ομπάμα το τελευταίο εξάμηνο.

Πρόσφατα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε αποκαλέσει «Μερσέντες» τη σύζυγό του Μελάνια, ενώ μπέρδεψε και την εσωκομματική αντίπαλό του, Νίκι Χέιλι, με τη Δημοκρατική πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.

Η 52χρονη Χέιλι, που παρά τις ήττες της -και τη μόλις μία νίκη της μέχρι στιγμής, στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον- στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, προσπαθεί να προβληθεί ως νεότερη, υγιέστερη επιλογή για τους ψηφοφόρους, αναφερόμενη στους Τραμπ και Μπάιντεν ως «γκρινιάρηδες γέρους» στις διαφημίσεις της προεκλογικής της καμπάνιας.

Δημοσκόπηση: Το 73% θεωρεί πολύ ηλικιωμένο για πρόεδρο τον Μπάιντεν και το 42% τον Τραμπ

Το λάθος του Τραμπ έγινε ένα 24ωρο αφότου ο Μπάιντεν μπέρδεψε δύο φορές τη Γάζα με την Ουκρανία, ανακοινώνοντας ότι έδωσε εντολή στον αμερικανικό στρατό να προχωρήσει σε ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας για τους Παλαιστίνιους στον αποκλεισμένο θύλακο.

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Siena College για λογαριασμό των New York Times, το 73% των ερωτηθέντων -ανάμεσά τους και ένα 61% που ψήφισαν Μπάιντεν στις προηγούμενες εκλογές- είπαν ότι θεωρούν πολύ μεγάλο τον νυν ένοικο του Λευκού Οίκου για να είναι αποτελεσματικός πρόεδρος, ενώ μόλις το 42% εξέφρασαν ίδια γνώμη για τον μόλις κατά τέσσερα χρόνια νεότερό του Τραμπ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ