Ετσι βγάζουν τρελά λεφτά οι Τραμπ -Η βίλα των 1.000 τ.μ. δίπλα στο Μαρ α Λάγκο που πωλείται [εικόνες]

Ετσι βγάζουν τρελά λεφτά οι Τραμπ -Η βίλα των 1.000 τ.μ. δίπλα στο Μαρ α Λάγκο που πωλείται [εικόνες]

Ξεμένει από ρευστό ο Ντόναλντ Τραμπ ή μήπως βρήκε τρόπο να βγάλει τρελά λεφτά από την πώληση ακινήτου;

Η οικογενειακή επιχείρηση του τέως προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας νέας υποψηφιότητας στις προεδρικές εκλογές του 2024, έβγαλε πωλητήριο για μια βίλα στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα ζητώντας 49 εκατ. δολάρια (κάπου 40,5 εκατ. ευρώ) για το ακίνητο στην 1125 S. Ocean Boulevard.


Η βίλα βρίσκεται δίπλα στο κλαμπ του Τραμπ, το Μαρ-α-Λάγκο, όπου έχει μετακομίσει από τις 20 Ιανουαρίου με τη σύζυγό του Μελάνια, και ο αγοραστής της θα αποκτήσει την ιδιότητα του πλήρους μέλους της λέσχης γκολφ του Ρεπουμπλικάνου πολιτικού –προνόμιο που ο τελευταίος παρέχει σε όλους τους γείτονές του. Σε αντίθεση με τον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη, όπου το διαμέρισμα του τέως προέδρου των ΗΠΑ είναι καλυμμένο με φύλλα χρυσού, το λευκό κυριαρχεί στη βίλα αυτή, αν και η εσωτερική διαρρύθμιση παραπέμπει στο αγαπημένο του σύνθημα «America First», καθώς κυριαρχούν έργα τέχνης στο καθιστικό που έχουν ως θέμα τους την αστερόεσσα.

 

 

https://twitter.com/EricTrump/status/1367124360587321349?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1367124360587321349%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Ftramp-poylaei-bila-florinta-dipla-mar-lagko

 


Η βίλα των 1.000 τ.μ. με τα οκτώ υπνοδωμάτια και τα εννέα μπάνια, που πουλάει ο Τραμπ, λούζεται στο φως και προσφέρει μαγευτική θέα στην παραλία και τον Ατλαντικό Ωκεανό. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, βιβλιοθήκη, «χειμερινό κήπο», πολλά μπαλκόνια, πισίνα και μια ιδιωτική παραλία μήκους 30 μ. στην οποία δεν έχει πρόσβαση το κοινό. Το διώροφο κτίριο του 1956 είχε αγοράσει ο Trump Organisation υπό τους Ντόναλντ τζούνιορ και Έρικ πριν από περίπου τρία χρόνια έναντι 18,5 εκατ. δολαρίων (15,3 εκατ. ευρώ) από την αδελφή του Τραμπ, Μέριαν Τραμπ Μπάρι. Κι αν πάρουν τα λεφτά που ζητούν, θα έχουν βγάλει κάπου 25 εκατ. ευρώ από το συγκεκριμένο ακίνητο μέσα σε μια τριετία. Στις ΗΠΑ κυκλοφορούν φήμες ότι ο Τραμπ μπορεί σύντομα να αντιμετωπίσει χρηματικά προβλήματα καθώς εκκρεμούν καταβολές χρημάτων διψήφιου αριθμού εκατομμυρίων στους δικηγόρους του, ενώ, σύμφωνα με το Forbes, την επόμενη τετραετία ωριμάζουν χρέη ύψους 1 δισ. δολαρίων των επιχειρήσεών του. Πέραν αυτών, πολλά ξενοδοχεία και λέσχες γκολφ του Τραμπ από το Σικάγο μέχρι το Μαϊάμι αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του μεγάλα προβλήματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα φαίνεται ότι πάνε καλύτερα για το ζεύγος Ιβάνκα Τραμπ – Τζάρεντ Κούσνερ, που αγόρασαν πρόσφατα ένα οικόπεδο αξίας 32 εκατ. δολαρίων κοντά στο Μαϊάμι, στο νησί Indian Creek, το αποκαλούμενο και «καταφύγιο των δισεκατομμυριούχων».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS