Σύγχυση με την κατάσταση του Τραμπ: «Βελτιώνεται» λέει ο γιατρός του - Πηγή Λευκού Οίκου: Κρίσιμο 48ωρο

Σύγχυση με την κατάσταση του Τραμπ: «Βελτιώνεται» λέει ο γιατρός του - Πηγή Λευκού Οίκου: Κρίσιμο 48ωρο

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι σε «κρίσιμη κατάσταση» με τις ζωτικές του λειτουργίες «πολύ ανησυχητικές» σύμφωνα με πηγές του Λευκού Οίκου, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την κατάσταση της υγείας που περιέγραψαν οι γιατροί του πριν από λίγο.

«Οι ζωτικές λειτουργίες του προέδρου τις τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ανησυχητικές και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες όσον αφορά στην φροντίδα του. Δεν είμαστε ακόμη σε ένα σαφή δρόμο για πλήρη ανάρρωση» δήλωσε μια πηγή εξοικειωμένη με την υγεία του προέδρου, όπως αναφέρουν τόσο το CNN όσο και η Guardian.

Δημοσιογράφος του Politico σχολιάζει την ανατροπή στην πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του Τραμπ, σημειώνοντας ότι μέσα σε 5 λεπτά από τη δήλωση του γιατρού του Λευκού Οίκου, το προσωπικό του προέδρου δίνει μια τελείως διαφορετική «off the record» ενημέρωση:

New York Times: Χορηγήθηκε οξυγόνο στον Ντόναλντ Τραμπ όσο ήταν ακόμη στον Λευκό Οίκο

Δύο άτομα κοντά στον Λευκό Οίκο δήλωσαν σε ξεχωριστές συνεντεύξεις στους New York Times πως ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πρόβλημα με την αναπνοή την Παρασκευή και πως το επίπεδο του οξυγόνου του μειώθηκε, ωθώντας τους γιατρούς να του χορηγήσουν συμπληρωματικό οξυγόνο, ενώ ακόμη ήταν στον Λευκό Οίκο και αποφάσισαν τελικά την μεταφορά του στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, όπου μπορούσε να παρακολουθείται με καλύτερο εξοπλισμό και να αντιμετωπιστεί πιο γρήγορα τυχόν πρόβλημα με την υγεία του.

Τελείως διαφορετικό μήνυμα από το αισιόδοξο των γιατρών του

Αυτό το μήνυμα είναι τελείως διαφορετικό από την αισιοδοξία που εξέπεμψε η ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου, με επικεφαλής τον γιατρό Σόν Κόνεϊ, έξω από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται από χθες ο Ντόναλντ Τραμπ, αφότου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ