Με ένα tweet του Ελον Μασκ, το Bitcoin αύξησε την τιμή του κατά 10,2%

Με ένα tweet του Ελον Μασκ, το Bitcoin αύξησε την τιμή του κατά 10,2%

Μια ανάρτηση του Έλον Μασκ στο Twitter ήταν αρκετή να για να φτάσει το Bitcoin λίγο κάτω από τα 40.000 δολάρια.

Οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν δύσκολες για το Bitcoin και όλα τα κρυπτονομίσματα συνολικά. Αυτό οφείλονταν σε μεγάλο βαθμό στον Έλον Μασκ που είχε ανακοινώσει ότι η Tesla θα σταματήσει να δέχεται το Bitcoin ως μέσο πληρωμής.

Μετά από εκείνη την ανακοίνωση της Tesla υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα και αναλύσεις που ανέφεραν ότι ο Μασκ θα πουλήσει τα Bitcoin που έχει στην κατοχή του.

Η απάντηση του Μασκ εκτόξευσε το Bitcoin
Ο Έλον Μασκ έδωσε απάντηση, μέσω Twitter, σε όλα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό. Ο ιδρυτής της Tesla υποστήριξε ότι η εταιρεία του θα αρχίσει να δέχεται και πάλι τις συναλλαγές με Bitcoin. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να «υπάρξει επιβεβαίωση εύλογης (-50%) χρήσης καθαρής ενέργειας από όσους εξορύσσουν με θετική μελλοντική τάση».

Μπορεί τα όσα είπε ο Μασκ να ήταν αρκετά αόριστα, αλλά αποδείχθηκαν ικανά να ανεβάσουν την τιμή του Bitcoin. Σύμφωνα με το CNBC το μεγαλύτερο κρυπτονόμσιμα παρουσίασε αύξηση 10,2% (38,903,23 δολάρια) στην τιμή του λίγο μετά τους ισχυρισμούς του Μασκ.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο το Bitcoin σκαρφάλωσε στα 64.829,14 δολάρια. Σήμερα μπορεί να έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της δύναμης του, αλλά η αύξησή του από την αρχή του έτους είναι πάνω από 30%.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS