Τζο Μπάιντεν: «Περισσότεροι άνθρωποι θα ψηφίσουν φέτος, από οποτεδήποτε στο παρελθόν της αμερικανικής ιστορίας»

Τζο Μπάιντεν: «Περισσότεροι άνθρωποι θα ψηφίσουν φέτος, από οποτεδήποτε στο παρελθόν της αμερικανικής ιστορίας»

Ο υποψήφιος των δημοκρατικών, Τζό Μπάιντεν μόλις μίλησε πριν από λίγα λεπτά στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβανίας, απευθυνόμενος σε ένα μεγάλο πλήθος σε έναν δρόμο που πανηγύριζε. «Σας αγαπάμε» και «Ο θείος Τζο» ζητωκραύγαζε το πλήθος, μεταξύ άλλων.

Ο Μπάιντεν είπε στο πλήθος, "Θα έχουμε περισσότερους ανθρώπους που θα ψηφίσουν φέτος από ό, τι οποτεδήποτε στην αμερικανική ιστορία", σημειώνοντας ότι περιμένει περισσότερα από 150 εκατομμύρια άτομα να ψηφίσουν.

Είπε ότι οι ψηφοφόροι ηλικίας 18-30 ετών έχουν μεγάλη συμμετοχή και είναι γνωστό ότι "το 54% των ψήφων μέχρι στιγμής είναι γυναίκες."

 

Ο Μπάιντεν συνέχισε να επικρίνει τον Πρόεδρο Τραμπ, λέγοντας στο πλήθος:

«Ο Πρόεδρος έχει πολλά πράγματα που έχει αργότερα πάρει πίσω. Ένα από αυτά είναι, ότι πιστεύει πως μπορεί να αποφασίσει ποιος θα ψηφίσει. Λοιπόν, μαντέψτε τι; Ο λαός πρόκειται να αποφασίσει ποιος θα γίνει πρόεδρος»

«Απλά πρέπει να θυμόμαστε ποιοι είμαστε. Αυτές είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής !,» πρόσθεσε.

Τελείωσε την ομιλία του λέγοντας στην ομάδα ότι από τη Φιλαδέλφεια θα επιστρέψει στο σπίτι του στο Γουίλμινγκτον του Ντελαγουέρ, όπου θα περάσει το εκλογικό βράδυ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ