Ο Μπάιντεν δεν άφηνε το χέρι του Ινδού πρωθυπουργού με τίποτα -Η αμήχανη στιγμή της Τζιλ Μπάιντεν [βίντεο]

Ο Μπάιντεν δεν άφηνε το χέρι του Ινδού πρωθυπουργού με τίποτα -Η αμήχανη στιγμή της Τζιλ Μπάιντεν [βίντεο]

Επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποίησε χθες ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι και έτυχε θερμής υποδοχής από την Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Κατά την άφιξη του στο Λευκό Οίκο, ο Ναρέντρα Μόντι έτυχε μιας μεγάλης τελετουργικής υποδοχής, η οποία περιλάμβανε χαιρετισμό με 19 πυροβόλα όπλα και ανάκρουση των εθνικών ύμνων και των δύο χωρών – με τον Τζο Μπάιντεν μάλιστα, να κάνει νέα γκάφα και να μπερδεύει τον εθνικό ύπνο της χώρας του με αυτόν την Ινδίας.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός πρόεδρος, απηύθυνε χαιρετισμό όπου χαιρετίζοντας τις σχέσεις ΗΠΑ- Ινδίας δήλωσε: «Η Ινδία και οι ΗΠΑ συνεργάζονται στενά για την εξάλειψη της φτώχειας, την επέκταση της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την αντιμετώπιση της επισιτιστικής και ενεργειακής ανασφάλειας που προκλήθηκε από τον ρωσικό πόλεμο στην Ουκρανία. Με τη συνεργασία σας, έχουμε ενισχύσει την QUAD για έναν ελεύθερο, ανοικτό, ασφαλή και ευημερούντα Ινδο-Ειρηνικό. Σε δεκαετίες από τώρα, οι άνθρωποι θα κοιτάζουν πίσω και θα λένε ότι η QUAD λύγισε το τόξο της ιστορίας για το παγκόσμιο καλό».

joe biden xeirapsia jill narendra modi.jpg

Δεν άφηνε το χέρι του Μόντι ο Μπάιντεν - Γιατί δυσκολεύτηκε η Πρώτη Κυρία

Μετά την τελετουργική υποδοχή, ο Τζο Μπάιντεν με τον Ναρέντρα Μόντι αντάλλαξαν μια θερμή χειραψία, με τον Αμερικανό πρόεδρο όμως να μην αφήνει το χέρι του Ινδού πρωθυπουργού.

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα, την ώρα που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν να πήγαινε να χαιρετίσει τον Ινδό πρωθυπουργό, να δυσκολευτεί να ανταλλάξει χειραψία.

Τελικά, του έπιασε το ελεύθερο χέρι του με το δικό της δεξί, με την Τζιλ Μπάιντεν να περπατά λίγο περίεργα προς τον Λευκό Οίκο.

biden xeirapsia modi jill.jpg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ