Βασίλισσα Ελισάβετ: Τέθηκε υπό ιατρική παρακολούθηση - Κάρολος και Γουίλιαμ εσπευσμένα στο Μπαλμόραλ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τέθηκε υπό ιατρική παρακολούθηση - Κάρολος και Γουίλιαμ εσπευσμένα στο Μπαλμόραλ

Η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ, καθώς οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της, σύμφωνα με το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της Βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους. «Η βασίλισσα παραμένει στο Balmoral» προσθέτει η ανακοίνωση του παλατιού.

Τα μέλη της άμεσης οικογένειας της Αυτού Μεγαλειότητας έχουν ενημερωθεί, με την τελευταία ανακοίνωση όμως να εντείνει τους φόβους για την υγεία της.

Ακύρωσε τις συναντήσεις της

Να σημειωθεί ότι η 96χρονη βασίλισσα  ακύρωσε συνάντησή της με τους συμβούλους της, η οποία ήταν προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα, κατόπιν σύστασης των γιατρών της να ξεκουραστεί, μετά την συνάντηση που είχε με την Λιζ Τρας για να της αναθέσει τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.

Εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της θητείας της δεν υποδέχθηκε πρωθυπουργό στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά αντ' αυτού ζήτησε τόσο από τον Τζόνσον, όσο και από την Λιζ Τρας να ταξιδέψουν ως το Μπαλμόραλ, στη Σκωτία.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο κορωνοϊός που κόλλησε η βασίλισσα τον περασμένο Φεβρουάριο, την έχει «εξουθενώσει».

Στο Μπαλμόραλ έχουν σπεύσει ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του, πρίγκιπας Γουίλιαμ
Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται ήδη στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ταξιδεύει για το Μπαλμόραλ.

Εκπρόσωπος του Clarence House, δήλωσε: «Οι Αυτού Υψηλότητες ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης ταξίδεψαν στο Μπαλμόραλ».

Ακολούθησε ανακοίνωση του παλατιού του Κένσινγκτον, η οποία αναφέρει: «Ο δούκας του Κέιμπριτζ ταξιδεύει για το Μπαλμόραλ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ