Στον Καθεδρικό Ναό του St. Giles η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ- Θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα

Στον Καθεδρικό Ναό του St. Giles η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ- Θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα

Πίσω από το φέρετρο ακολούθησαν πεζή ο βασιλιάς Κάρολος μαζί με τη βασιλική σύζυγο, Καμίλα, και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Eκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν την Σκωτία να αποχαιρετά τη βασίλισσα Ελισάβετ. 

Η σορός της μεταφέρθηκε από το Παλάτι του Χόλιρουντχαουζ στον Καθεδρικό Ναό του St. Giles.Πλήθος κόσμου έχει συγκεκτρωθεί στο Εδιμβούργο θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στην βασίλισσα Ελισάβετ.

Πίσω από το φέρετρο ακολούθησαν πεζή ο βασιλιάς Κάρολος μαζί με τη βασιλική σύζυγο, Καμίλα, τα τρία αδέλφια του και τον σύζυγο της πριγκίπισσας Άννας, αντιναύαρχο σερ Τιμ Λόρενς.


YN 2022 09 12 18.02.19
Τα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ ακολουθούν το φέρετρο στη νεκρική πομπή, SkyNews

Το Στέμμα της Σκωτίας έχει τοποθετηθεί πάνω από το φέρετρο. Αυτή την στιγμή, στον καθεδρικό ναό θα τελεστεί ευχαριστήρια λειτουργία.

Δείτε ζωντανά - Η Σκωτία αποχαιρετά τη βασίλισσα Ελισάβετ
 

 

Σήμερα θα η σορός της βασίλισσας θα μεταφερθεί στον καθεδρικό, όπου θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για 24 ώρες. Το βράδυ η βασιλική οικογένεια θα κάνει αγρυπνία στον καθεδρικό ναό. 

Αύριο το απόγευμα, συνοδεία της πριγκίπισσας Αννας θα μεταφερθεί στο Λονδίνο με αεροσκάφος της RAF. Θα οδηγηθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όπου και θα παραμείνει για μια νύχτα, μέχρι το φέρετρο με τη σορό της βασίλισσας, με στρατιωτικές τιμές μεταφερθεί στην ειδική αίθουσα του Γουέστμινστερ όπου και θα παραμείνει για τέσσερις ημέρς σε λαϊκό προσκύνημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ