Βίντεο: Πτήση τρόμου για τη Μάντσεστερ Σίτι - Ισχυροί άνεμοι εμπόδισαν το αεροπλάνο να προσγειωθεί

Βίντεο: Πτήση τρόμου για τη Μάντσεστερ Σίτι - Ισχυροί άνεμοι εμπόδισαν το αεροπλάνο να προσγειωθεί

Αντιμέτωποι με μια μεγάλη περιπέτεια βρέθηκαν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι, κατά την επιστροφή τους από τη Λισαβόνα, εκεί που οι «Πολίτες» συνέτριψαν με 5-0 την τοπική Σπόρτινγκ για το Champions League.

Συγκεκριμένα, την ώρα που το ιδιωτικό αεροσκάφος προσέγγιζε το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, ισχυροί άνεμοι ταχύτητας περίπου 80 χιλιομέτρων, εμπόδισαν την ομαλή προσγείωσή του. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, διακρίνεται το αεροσκάφος να προσπαθεί να προσεγγίσει τον αεροδιάδρομο, ωστόσο οι άνεμοι το εμποδίζουν και το «κρατούν» ακίνητο στον αέρα για μερικά δευτερόλεπτα. Μάλιστα, σε κάποια σημεία καπνοί βγαίνουν από τις τουρμπίνες και το αεροπλάνο δείχνει να πάλλεται.

Ο πιλότος επιχείρησε τρεις φορές να βρει λύση, κάνοντας κύκλους γύρω από το Μάντσεστερ, πριν αποφασίσει τελικά να αλλάξει πορεία και να κατευθυνθεί για προσγείωση στο Λίβερπουλ.

«Επιβεβαιώνουμε πως το αεροπλάνο που μετέφερε την πρώτη ομάδα από την Λισαβόνα στο Μάντσεστερ προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Λίβερπουλ, εξαιτίας δυνατών ανέμων που έφεραν δυσκολίες κατά την πτήση», ανέφερε σχετικό tweet της Σίτι στο Twitter, όταν η περιπέτεια είχε λάβει τέλος...

Η πορεία της πτήσης πάνω από το Μάντσεστερ:

cityplane

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS