Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε την κατάργηση όλων των περιορισμών κατά του κορωνοϊού

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε την κατάργηση όλων των περιορισμών κατά του κορωνοϊού

Σε μια αναπάντεχη κίνηση προχώρησε σήμερα ο Μπόρις Τζόνσον που ανακοίνωσε την άρση όλων των περιορισμών κατά του κορωνοϊού από το τέλος του μήνα.

Η δραματική ανακοίνωση για την κατάργηση των μέτρων, ακόμη και της καραντίνας για όσους είναι θετικοί στον κορωνοϊό, έγινε στη Βουλή των Κοινοτήτων. Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Βρετανός πρωθυπουργός θα παρουσιάσει την πλήρη στρατηγική του. Ωστόσο, ανέφερε ότι όσο συνεχίζονται οι ενθαρρυντικές τάσεις, οι περιορισμοί μπορούν να αρθούν τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα απ ότι αρχικά προτάθηκε.

Πολλοί εκτιμούν ότι η άρση των απαγορεύσεων θα βελτιώσει την εικόνα του Τζόνσον, που έχει πληγεί μετά το σκάνδαλο Partygate και τις αποκαλύψεις για πάρτι εν μέσω περιορισμών στην Ντάουνινγκ Στριτ. Την ίδια ώρα, τα κρούσματα κορωνοϊού φαίνεται ότι υποχωρούν, ενώ ο αριθμός των θανάτων δεν έφτασε σε ανησυχητικά επίπεδα.

Ο Μπόρις Τζόνσον ανέφερε ότι θα παρουσιάσει τη στρατηγική του, που προβλέπει τη «ζωή με τον Covid».

Με δεδομένα τα τρέχοντα ενθαρρυντικά στοιχεία, «η προσδοκία μου είναι ότι θα μπορέσουμε να τελειώσουμε τους τελευταίους εγχώριους περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένης και της νομικής υποχρέωσης αυτοαπομόνωσης, εάν κάποιος διαγνωστεί θετικός, ένα μήνα νωρίτερα», είπε. Οι κανονισμοί επρόκειτο να λήξουν στην Αγγλία στις 24 Μαρτίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS