Βρετανία: Οι λόγοι που η Κέιτ Μίντλετον «πανηγυρίζει» μετά την κηδεία της Ελισάβετ

Βρετανία: Οι λόγοι που η Κέιτ Μίντλετον «πανηγυρίζει» μετά την κηδεία της Ελισάβετ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή. Μάλιστα, πλήθος κόσμου την αποχαιρέτησε την περασμένη Δευτέρα.

Αυτομάτως λοιπόν, βασιλιάς έγινε ο γιος της, Κάρολος.Ο Κάρολος χαίρεται που έγινε βασιλιάς, αφού περίμενε χρόνια γι αυτή την στιγμή.

Αλλά περισσότερο από αυτόν, χαίρεται η Κέιτ Μίντλετον. Η σύζυγος του Γουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας πλέον, έχει αυτή την στιγμή δύο λόγους να «πανηγυρίζει».

Από δούκισσα… Νταϊάνα

Ο πρώτος λόγος είναι, όπως προαναφέραμε ότι έγινε πλέον πριγκίπισσα. Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ μέχρι τώρα ήταν γνωστή ως δούκισσα του Κέιμπριτζ. Ωστόσο εδώ και μερικές ημέρες έχει τους τίτλους της δούκισσας της Κορνουάλης καθώς και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Πρόκειται για το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που παίρνει αυτό τον τίτλο μετά την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Κέιτ επίσης, ξέρει την αντιπάθεια του βρετανικού λαού προς την Καμίλα, αφού οι Βρετανοί δυσκολεύθηκαν να αποδεχθούν τον νέο της ρόλο, μετά από χρόνια έντονης κριτικής στα βρετανικά ταμπλόιντ για την εξωσυζυγική της σχέση με τον Κάρολο και το διαζύγιο του Καρόλου και της Νταϊάνα.

Η Καμίλα Πάρκελ Μπόουλς, όταν παντρεύτηκε τον Κάρολο, ο οποίος εκείνη τη χρονική περίοδο είχε τον τίτλο του πρίγκιπα της Ουαλίας, αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει το «πριγκίπισσα σύζυγος» επειδή έτσι αποκαλούσαν την Νταϊάνα.

Με το ίδιο σκεπτικό, εκτός κάδρου από τα βρετανικά σπίτια έχει βγει η Μέγκαν Μάρκλ, αφού την θεωρούν την πηγή του κακού για τις κακές σχέσεις του Γουίλιαμ με τον αδερφό του Χάρι.

Άρα, η μόνη γυναίκα της βασιλικής οικογένειας που απολαμβάνει τίτλους αλλά και την συμπάθεια του κόσμου είναι η Κέιτ Μίντλεντον.

To ταξίδι στην Αμερική

Ο δεύτερος λόγος που κάνει την Κέιτ χαρούμενη είναι ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μεταβούν στην Αμερική τους επόμενους μήνες.

Το βασιλικό ζεύγος, το οποίο επί του παρόντος κάνει ένα διάλειμμα από τα επίσημα καθήκοντά του, ενώ συνεχίζει να θρηνεί τον θάνατο της βασίλισσας, θα ταξιδέψει στη Βοστόνη για να παραστεί στη δεύτερη τελετή απονομής του βραβείου Earthshot Prize, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο Γουίλιαμ αποκάλυψε τα νέα την Τετάρτη, σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που αναπαράχθηκε στη σύνοδο κορυφής για την καινοτομία του Earthshot Prize στη Νέα Υόρκη, στην οποία επρόκειτο να συμμετάσχει πριν από τον αιφνίδιο θάνατο της γιαγιάς του, όπως αναφέρει το hellomagazine.com.

Στο απόσπασμα, το οποίο ηχογραφήθηκε την Τρίτη στο κτήμα του Ουίνδσορ και μεταδόθηκε την Τετάρτη, ο πρίγκιπας είπε: «Αν και είναι οι πιο θλιβερές συνθήκες που σημαίνουν ότι δεν μπορώ να είμαι μαζί σας αυτοπροσώπως σήμερα, χαίρομαι που μπορώ να είμαι μαζί σας με τη μορφή βίντεο, καθώς μαζευτήκατε στη Νέα Υόρκη για τη σύνοδο κορυφής για την καινοτομία του Earthshot Prize».

Και πρόσθεσε: «Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θλίψης, αντλώ μεγάλη παρηγοριά από τον συνεχή ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και τη δέσμευσή σας για το Earthshot Prize και αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε. Η προστασία του περιβάλλοντος ήταν ένας σκοπός πολύ κοντά στην καρδιά της γιαγιάς μου. Και ξέρω ότι θα χαιρόταν πολύ να ακούσει γι’ αυτή την εκδήλωση και την υποστήριξη που δίνετε όλοι εσείς στους φιναλίστ του Earthshot, την επόμενη γενιά περιβαλλοντικών πρωτοπόρων».

Γουίλιαμ και Κέιτ θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και με την επιστροφή τους η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας θα κάτσει στο «θρόνο» της, αφού δεν υπάρχει καμία άλλη γυναίκα στην οικογένεια για τον ρόλο αυτό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS