Βρετανία: Πάνω από 8 εκατομμύρια κρούσματα και 137.000 νεκροί από κορωνοϊό

Βρετανία: Πάνω από 8 εκατομμύρια κρούσματα και 137.000 νεκροί από κορωνοϊό

Οι υγειονομικές αρχές της Βρετανίας ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 39.851 κρούσματα του SARS-CoV-2 και υπέκυψαν 143 ασθενείς με την COVID-19.

Επισήμως, ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται σε 137.295 νεκρούς επί συνόλου 8.006.660 καταγεγραμμένων μολύνσεων.

Ο απολογισμός των θυμάτων περιλαμβάνει μόνο πρόσωπα τα οποία απεβίωσαν μέσα σε χρονικό διάστημα 28 ημερών αφότου διαγνώστηκε πως είχαν μολυνθεί από τον ιό.

Στα νοσοκομεία της Βρετανίας νοσηλεύονταν χθες 6.836 ασθενείς με την COVID-19.

Τα δεδομένα αυτά ανακοινώθηκαν την ημέρα που ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παρότρυνε εκ νέου τους εργαζόμενους στο Ηνωμένο Βασίλειο να επιστρέψουν στους χώρους δουλειάς, καθώς η χώρα «βγαίνει» από την πανδημία και «οι πόλεις μας θα σφύζουν από ζωή».

Σχεδόν το 90% των Βρετανών άνω των 16 ετών έχει λάβει μια δόση εμβολίου, ενώ πάνω από το 82% έχει λάβει και τη δεύτερη, κατά τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία για την εκστρατεία ανοσοποίησης. Πρακτικά όλα τα περιοριστικά μέτρα έχουν αρθεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ