Αλεξιάδης: Σειρά αλλαγών στα τέλη κυκλοφορίας μετά την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου

alexiadis trifonas 740

O αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ προανήγγειλε σειρά αλλαγών στα τέλη κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι παρθούν αποφάσεις σχετικά με το ζήτημα μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

«Αν προλάβουμε και βρούμε μια λύση θα αλλάξουν φέτος, αλλιώς το 2016» δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης.

Αναφερόμενος στη ρύθμιση των 100 δόσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε ότι θα υπάρξουν και εκεί αλλαγές καθώς «κάποιοι εντάχθηκαν στην ευνοϊκή ρύθμιση και δεν έπρεπε. Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται, αλλά τα κριτήρια θα επανεξεταστούν και θα υπάρξουν νέες ρυθμίσεις. Έχουν εισπραχθεί μεγάλα ποσά, είναι σωστό το μέτρο, αλλά πρέπει να πάμε και σε μια υλοποίηση της συμφωνίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις φορολογικές δηλώσεις, είπε ότι η υποβολή τους θα ξεκινήσει πριν από την 1η Φεβρουαρίου, ενώ χαριτολογώντας σχολίασε ότι «φέτος θα κάνουν διακοπές οι λογιστές».

Για το πλαστικό χρήμα, είπε ότι για τη χρήση του από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις θα δοθούν κίνητρα σε όλους. Κίνητρα φορολογικά και με λαχνούς, ενώ όπως αναφερόμενος κυρίως στις επιχειρήσεις εξήγησε ότι στόχος είναι να απλοποιηθεί η είσπραξη του ΦΠΑ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ