Αναδρομικά 53 μηνών για τους ενστόλους -Τι προβλέπει το νομοσχέδιο

Αναδρομικά 53 μηνών για τους ενστόλους -Τι προβλέπει το νομοσχέδιο

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ναυτεμπορική» στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί θα πάρουν αναδρομικά για την περίοδο από την 1η Αυγούστου 2012 έως την 31η Δεκεμβρίου 2016.

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες εν ενεργεία λειτουργών του Δημοσίου (πανεπιστημιακούς, ιατρούς του ΕΣΥ κ.λπ.) οι αντίστοιχες νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθούνται για ψήφιση στη Βουλή προβλέπουν ότι τα αναδρομικά θα περιορίζονται σε ακόμη μικρότερες περιόδους, οι οποίες σε όλες τις περιπτώσεις θα έχουν καταληκτική ημερομηνία την 31η-12-2016.

Με τις ρυθμίσεις αυτές, οι οποίες αναμένεται να κατατεθούν πιθανότατα αύριο στη Βουλή, περιορίζονται μόνο στις αποδοχές που καταβάλλονταν μέχρι 31-12-2016 βάσει του προηγούμενου ειδικού μισθολογίου και αποκλείεται η επέκταση των αναδρομικών και στην περίοδο από 1ης-1-2017 έως σήμερα.

Παρόμοιες παραγράφους, οι οποίες αποκλείουν την επέκταση των αναδρομικών και στην περίοδο από 1ης-1-2017 έως σήμερα, περιλαμβάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες και οι υπό κατάθεση νομοθετικές ρυθμίσεις για την καταβολή των αναδρομικών και στους πανεπιστημιακούς και σε άλλες κατηγορίες δημοσίων λειτουργών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS