COSMOTE Fleet Tracker για την παρακολούθηση και διαχείριση 360 εταιρικών οχημάτων της BSK

COSMOTE Fleet Tracker για την παρακολούθηση και διαχείριση 360 εταιρικών οχημάτων της BSK

Την υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker, την ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εταιρικού στόλου οχημάτων που βασίζεται σε τεχνολογία Internet of Things (IoT), επέλεξε η BSK, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομών, παροχής υπηρεσιών delivery, ταχυμεταφορών και μεταφορών, με σαφή προσανατολισμό στις νέες τεχνολογίες, για την παρακολούθηση 360 οχημάτων της. 

Με την εγκατάσταση συσκευών τηλεματικής στον εταιρικό της στόλο, η BSK ενημερώνεται κάθε στιγμή μέσω web ή mobile app για την ακριβή θέση των οχημάτων της, την ταχύτητα με την οποία κινούνται, την κατεύθυνση και τη διαδρομή που έχουν ακολουθήσει. Δίνοντας τη δυνατότητα διασύνδεσης με σύστημα επιχειρηματικής ευφυίας Power BI που ήδη χρησιμοποιεί, η BSK αναλύει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και λαμβάνει ασφαλείς επιχειρηματικές αποφάσεις. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει στη διάθεσή της πλήρες ιστορικό διαδρομών, καθώς και συγκεντρωτικά στοιχεία και αναλυτικές αναφορές για την κατάσταση των οχημάτων και την οδηγική συμπεριφορά των οδηγών της. Με την υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker, η BSK βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά της και μειώνει τα συνολικά κόστη λειτουργίας και μεταφοράς, ενισχύοντας, παράλληλα, την ασφάλεια των οδηγών και των οχημάτων τους. 

Η υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker

Η υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις όλων των επαγγελματικών κλάδων, που διαθέτουν οχήματα κάθε τύπου. H COSMOTE προσφέρει την υπηρεσία σε συνεργασία με τον διεθνή πάροχο Fleet Complete, που εξειδικεύεται στα connected vehicles.  

Με την τοποθέτηση συσκευών τηλεματικής στον εταιρικό στόλο, η υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν απομακρυσμένασε πραγματικό χρόνο, τη θέση των εταιρικών οχημάτων, την κίνησήτους, τον χρόνο διαδρομής, καθώς και τα επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου. Επιπλέον, η πλατφόρμα του COSMOTE Fleet Tracker καταγράφει την οδηγική συμπεριφορά (ταχύτητα, συνήθειες πέδησης και επιτάχυνσης). Ανάλογα με το οικονομικό πρόγραμμα που έχει επιλεγεί, η υπηρεσία παρέχει δεδομένα για την κατάσταση των οχημάτων, όπως τη λειτουργία του κινητήρα και των μηχανικών μερών ή ακόμα και την τάση της μπαταρίας. Επίσης, στέλνει αυτόματα ειδοποιήσεις σε περίπτωση ατυχήματος ή έκτακτης ανάγκης.  

Το COSMOTE Fleet Tracker είναι μία από τις καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας που προσφέρει ο Όμιλος ΟΤΕ, σύμφωνα με τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης. Βοηθά τις επιχειρήσεις να μειώσουν το ανθρακικό τους αποτύπωμα με έως και 10% εξοικονόμηση καυσίμων, και να υιοθετήσουν έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο οδήγησης, συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών αερίων στις πόλεις. 

Η υπηρεσία COSMOTE Fleet Tracker παρέχεται μέσα από τρία προγράμματα, Basic, Standard και Advanced για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, και με δωρεάν roaming εντός και εκτός Ε.Ε. Η COSMOTE, σε συνεργασία με την Fleet Complete, διαθέτει ειδική ομάδα συμβούλων πωλήσεων, που μπορούν να προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις για την ενσωμάτωση της υπηρεσίας στα πληροφοριακά συστήματα της κάθε επιχείρησης. 

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία, εδώ.

Περισσότερα για την εταιρεία Fleet Complete

H Fleet Complete® είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης παροχής σημαντικών λύσεων διαχείρισης και τεχνολογίας συνδεδεμένων εταιρικών οχημάτων, στόλων, περιουσιακών στοιχείων και εργαζομένων εν κινήσει. Η εταιρεία έχει περίπου 500.000 συνδρομητές και εξυπηρετεί περισσότερες από 35.000 επιχειρήσεις σε Καναδά, Η.Π.Α., Μεξικό, Αυστραλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Γερμανία, Δανία, Σουηδία, Φιλανδία, Νορβηγία,  Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία. Διατηρεί παγκόσμιες συνεργασίες και διανομές με την AT&T στις Η.Π.Α., με την TELUS στον Καναδά, με την Telstra στην Αυστραλία και με την Deutsche Telekom σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Η Fleet Complete έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία στους τομείς της ανάπτυξης και της καινοτομίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Fleetcomplete.com.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS