Εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο για τη «Συμμαχία για την Ελλάδα»

Εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο για τη «Συμμαχία για την Ελλάδα»

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», σε συνέχεια των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης των μελών του φορέα της 14ης Μαΐου.

Νέος Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Χάρης Κοκκώσης, έχοντας ως καίριο στόχο τη συνέχιση της επιτυχημένης έως σήμερα προσπάθειας της εταιρείας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», να υλοποιήσει το έργο της μέσω της πρωτοβουλίας και της αποφασιστικότητας του ιδιωτικού τομέα να προσφέρει αφιλοκερδώς στην ελληνική πολιτεία μέσω δράσεων σε θέματα Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Εθελοντισμού.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, με τετραετή θητεία έχει ως εξής:


• Χάρης Κοκκώσης Πρόεδρος
(Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας)
• Δημήτρης Χανής Αντιπρόεδρος
(Διευθύνων Σύμβουλος, Ηρακλής Όμιλος Εταιρειών)
• Στήβεν Σίρτης Γραμματέας
(Σύμβουλος Μετόχων Ελλάδος - Μέλος Δ.Σ. Kosmocar)
• Κώστας Αντάρας Μέλος
(Πρόεδρος Pizza Fan)
• Φερνάντο Καλλιγάς Μέλος
(Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων, ESG & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΕΣΦΑ)

Αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ.: Νέλλη Κατσιμίχα (Head Of Corporate Communication & CSR, ELPEN), Κώστας Λώλης (Γενικός Διευθυντής, Omikron Electronics), Ηλίας Μουσταΐρας (Γενικός Διευθυντής, Ανταποδοτική Ανακύκλωση)

Γενικός Διευθυντής παραμένει ο Γιώργος Καλούδης.

Λίγα λόγια για την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»:

H «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που σκοπό έχει τη σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, για την ανάδειξη του κυρίαρχου ρόλου του Πολιτισμού, του Τουρισμού, του Αθλητισμού, του Περιβάλλοντος και του Εθελοντισμού της Ελλάδας. Η πρωτοβουλία αυτή ουσιαστικά εκφράζει την αποφασιστικότητα του ιδιωτικού τομέα να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην ελληνική πολιτεία, έτσι ώστε η χώρα να τύχει της μεγαλύτερης δυνατής συνδρομής από τους πλέον εύρωστους και υγιείς κλάδους την ελληνικής αγοράς. Τον φορέα ενισχύουν επίσης με την ενεργή συμμετοχή και δράση τους, πολλοί δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, οργανώσεις, επιχειρήσεις αλλά και μεμονωμένα άτομα, στελέχη όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας επιχειρήσεων. Επισημαίνεται ότι η «Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είναι ελεύθερη από πολιτικές δεσμεύσεις, ενώ παράλληλα οι δράσεις της συνδράμουν την ελληνική πολιτεία, χωρίς την παραμικρή οικονομική ενίσχυση από το κράτος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS