Hilton: Έτος ορόσημο το 2024 για το θρυλικό ξενοδοχείο - Μετονομάζεται σε Conrad

Hilton: Έτος ορόσημο το 2024 για το θρυλικό ξενοδοχείο - Μετονομάζεται σε Conrad

Το 2024 θα αποτελέσει έτος-ορόσημο για το Hilton, καθώς μετά από έξι περίπου δεκαετίες, το εμβληματικό ξενοδοχείο των Αθηνών θα μετονομαστεί σε Conrad, από το όνομα του ιδρυτή της διεθνούς αλυσίδας Conrad Hilton.

Ακόμα, από αμιγώς ξενοδοχειακή μονάδα το Hilton θα μετατραπεί σε πολυδιάστατο τουριστικό προορισμό, καθώς θα δημιουργηθούν και ιδιωτικές κατοικίες, λέσχη μελών, εστιατόρια και θεματικοί εμπορικοί χώροι.

Όλα αυτά προέκυψαν, κατόπιν συμφωνίας που υπέγραψε η Hilton με την Ιονική Ξενοδοχειακή, στο πλαίσιο της οποίας συμφωνήθηκε επίσης ότι τα luxury brands της Hilton Conrad Hotels & Resorts, Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences θα αποκτήσουν παρουσία στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πολυτελή brands της Hilton ακολουθούν μια ισχυρή τροχιά ανάπτυξης, με νέες μονάδες στη Σαρδηνία, το Κουβέιτ, την Τουλούμ, το Ραμπάτ, τη Σαγκάη και το Λος Άντζελες μέσα στο ερχόμενο έτος.

Η ιστορία του Hilton
Το Hilton Athens άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1963. Έκτοτε διατηρεί τον πολυτελή του χαρακτήρα.

Όσον αφορά τα επενδυτικά σχέδια, ο νέος προορισμός αποτελεί μία στρατηγική επένδυση ύψους άνω των € 130 εκ. από την Ιονική Ξενοδοχειακή, πλέον της αρχικής επένδυσης των περίπου € 145 εκ. για την εξαγορά του κτιρίου.

Ο νέος χώρος θα περιλαμβάνει ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτική λέσχη μελών, πολλαπλά εστιατόρια και θεματικούς εμπορικούς χώρους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ