Λογαριασμοί ρεύματος: Έρχεται πτώση τιμών για τον Φεβρουάριο - Αύριο οι ανακοινώσεις - Οι πρώτες εκτιμήσεις

Λογαριασμοί ρεύματος: Έρχεται πτώση τιμών για τον Φεβρουάριο - Αύριο οι ανακοινώσεις - Οι πρώτες εκτιμήσεις

«Ανάσα» αναμένεται να πάρουν οι καταναλωτές, ιδίως των ευάλωτων νοικοκυριών, καθώς ελαφραίνει το «βάρος» των λογαριασμών ρεύματος για τον επόμενο μήνα. Πίσω απ’ αυτό κρύβεται η σημαντική πτώση στις τιμές του φυσικού αερίου η οποία αναμένεται να αντικατοπτριστεί στις τιμές.

Έτσι λοιπόν, αύριο, 20 Ιανουαρίου, οι προμηθευτές ενέργειας αναμένεται να ανακοινώσουν τις τιμές του ρεύματος για τον Φεβρουάριο στις οποίες και αναμένονται μειώσεις στις ανταγωνιστικές χρεώσεις των λογαριασμών ρεύματος.

Ευνοϊκές συνθήκες

Οι ευνοϊκές συνθήκες στις ευρωπαϊκές αγορές του φυσικού αερίου με την αποκλιμάκωση του TTF μειώνουν το κόστος του ρεύματος και αντίστοιχα τις προβλέψεις των προμηθευτών για τη χονδρεμπορική τιμή ρεύματος τον επόμενο μήνα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι τιμές των προμηθευτών αναμένεται να κινηθούν στα επίπεδα 0,20 με 0,22 ευρώ/kWh δηλαδή πολύ χαμηλά ίσως και πάνω από 50%, σε σχέση με τις ανταγωνιστικές χρεώσεις του Ιανουαρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ