Market pass: Νέες πληρωμές σήμερα -Ποιοι καλούνται να διορθώσουν τα στοιχεία τους

Market pass: Νέες πληρωμές σήμερα -Ποιοι καλούνται να διορθώσουν τα στοιχεία τους

Νέες πληρωμές αναμένονται σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου για τους δικαιούχους Market pass του δεύτερου κύκλου υποβολής αιτήσεων, των πολιτών που υπέβαλαν αίτηση έως τις 15 Μαρτίου.

Παράλληλά, περίπου 100.000 δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν μεν αλλά στην πορεία κάπου βρήκαν εμπόδιο, θα λάβουν email για να διορθώσουν τα στοιχεία των αιτήσεών τους, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα για το Market pass.

Nα σημειώσουμε ότι η δεύτερη τριμηνιαία δόση, για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο, καταβάλλεται στις 3 Μαΐου.

3 εκατ. αιτήσεις για το Market pass

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 15ης Μαρτίου, υπεβλήθησαν περίπου 3 εκατομμύρια αιτήσεις για το Market Pass, με το μεγαλύτερο όγκο μάλιστα να υποβάλλονται λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία. Εγκρίθηκαν 2.840.463 αιτήσεις εκ των οποίων 2,3 εκατομμύρια έχουν ήδη πληρωθεί τις πρώτες δόσεις.

Από το συνολικό αριθμό των αιτήσεων το 97% υποβλήθηκε ηλεκτρονικά από δικαιούχους ή λογιστές και περίπου 100.000 υποβλήθηκαν μέσω ΚΕΠ. Περίπου το 75% των δικαιούχων επέλεξε να λάβει λιγότερα χρήματα (το 80% του συνολικού επιδόματος) με πίστωση των ποσών στον τραπεζικό τους λογαριασμό έναντι της άυλης ψηφιακής κάρτας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS