Επιδόματα - Power Pass 2: Έρχεται νέα πληρωμή - Πότε μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ

Επιδόματα - Power Pass 2: Έρχεται νέα πληρωμή - Πότε μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ

Εν αναμονή της εμβόλιμης καταβολής του Power Pass Ιουνίου βρίσκονται οι δικαιούχοι, καθώς από ημέρα σε ημέρα αναμένεται να δουν τα χρηματικά ποσά να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους.

Ορισμένοι καταναλωτές έλαβαν εκκαθαριστικούς λογαριασμούς μέσα στον Ιούνιο, οπότε η κυβέρνηση όρισε άλλη μία πληρωμή. Για τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί, θα ληφθούν στοιχεία από τους παρόχους ενέργειας για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάποια νέα αίτηση στο vouchers.gov.gr για να λάβετε το ποσό που αναλογεί, καθώς πρόκειται για επίδομα ρεύματος που θα πάρουν όσοι έλαβαν τον πρώτο γύρο τον Ιούλιο.

Τα τελικά ποσά που θα μπουν στους λογαριασμούς θα είναι αρκετά μικρότερα σε σχέση με την προηγούμενη πληρωμή, αφού τότε τα ποσά ήταν για το εξάμηνο Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022, ενώ τώρα είναι μόνο για έναν μήνα. Οι δικαιούχοι θα μοιραστούν συνολικά -και αναλογικά- ποσό ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Power Pass 2 υπό έναν όρο

Δημοσιονομικός χώρος για κρατικές παρεμβάσεις θα υπάρξει το φθινόπωρο, όμως ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, έχει ξεκαθαρίσει ότι από τη «μια σελίδα μέτρα» που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο, δεν θα υλοποιηθούν όλα.

Πρόσφατα, ρωτήθηκε για το ζήτημα και για το αν θα δοθεί τελικά δεύτερος γύρος Power Pass, με τον ίδιο να απαντά πως αν οι τιμές του ρεύματος αυξηθούν και άλλο η Πολιτεία θα αυξήσει τη στήριξη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS