Αδιανόητη δήλωση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ: «Όταν ένας πατέρας χάνει το παιδί του, με μία λέξη το χαρακτηρίζεις: Μητσοτάκης»

Αδιανόητη δήλωση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ: «Όταν ένας πατέρας χάνει το παιδί του, με μία λέξη το χαρακτηρίζεις: Μητσοτάκης»

Η ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων στην τελική ευθεία προς τις εκλογές, οδηγεί σε χυδαιότητες από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, ο οποίος ζήλωσε δόξα… Πολάκη και Γκλέτσου.

Μιλώντας στη τηλεοπτική εκπομπή (Action 24), ο Νάσος Αθανασίου αναφερόμενος στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη επιχείρησε να απαντήσει στις «αθλιότητες» που ακούστηκαν κάνοντας και παραινέσεις μάλιστα: «Πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα και χαρακτηρισμούς. Κι εγώ ξέρετε πόσο χαμηλά μπορώ να πέσω;» είπε και συνέχισε μπροστά στο άναυδο πάνελ, δίνοντας μια γεύση της αθλιότητας: «Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης».

Άπαντες αντέδρασαν λέγοντας πως είναι πολύ βαρύ για να επιχειρήσει να δικαιολογηθεί εν συνεχεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

«Αυτό είναι η απάντησή μου στο άθλιο. Στου κακού της σκάλα, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος μπορείς να κατέβεις κι εσύ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS