Άδωνις Γεωργιάδης: Η καλύτερη ημέρα της πολιτικής του καριέρας - «Αύριο θα επισκεφθώ όλα τα σούπερ μάρκετ»

Άδωνις Γεωργιάδης: Η καλύτερη ημέρα της πολιτικής του καριέρας - «Αύριο θα επισκεφθώ όλα τα σούπερ μάρκετ»

Τη σιγουριά του ότι το καλάθι του νοικοκυριού θα βοηθήσει σημαντικά εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ έκανε γνωστό ότι την Τετάρτη θα επισκεφθεί όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι οι επισκέψεις αυτές έχουν ως στόχο να γίνουν έλεγχοι και να διαπιστωθεί εάν τηρούνται οι δεσμεύσεις πως τα προϊόντα που θα βρίσκονται στο καλάθι του νοικοκυριού έχουν την ίδια τιμή ή και χαμηλότερη από αυτήν που είχαν στις 3 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και για τα υπόλοιπα προϊόντα που βρίσκονται εκτός του καλαθιού του νοικοκυριού.

«Ο πληθωρισμός προκαλεί πολλά προβλήματα»

Ακόμα, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η χθεσινή ήταν ίσως η καλύτερη ημέρα της πολιτικής του καριέρας, εξαιτίας μιας σειράς στοιχείων που ανακοινώθηκαν για θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές του.

«Αρχικά ο "Economist" ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα κέρδισε 16 θέσεις στον δείκτη του οικονομικού κλίματος και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Στη συνέχεια, ο ΟΟΣΑ ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα για το 2022 ήταν πρώτη στον τομέα της προσέλκυσης επενδύσεων και, τέλος, η Eurostat παρουσίασε τα στοιχεία του πληθωρισμού, όπου η Ελλάδα βρίσκεται πλέον χαμηλότερα από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο πληθωρισμός είναι φρικτός και δυστυχώς προκαλεί μεγάλα προβλήματα, ιδίως στους ευάλωτους συμπολίτες μας», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε πως «κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον περιορίσουμε, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Θαύματα έκανε μόνο ο Χριστός, εμείς οι πολιτικοί δεν μπορούμε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ