Άδωνις Γεωργιάδης: Μεγάλη εθνική επιτυχία η πτώση της ανεργίας στο 10% - Τι είπε για τις τριετίες

Άδωνις Γεωργιάδης: Μεγάλη εθνική επιτυχία η πτώση της ανεργίας στο 10% - Τι είπε για τις τριετίες

«Είναι μία πολύ μεγάλη εθνική επιτυχία και ως υπουργός Εργασίας είμαι περήφανος που κάναμε αυτή την πρόοδο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου (04/11) για την πτώση της ανεργίας στο 10%.

«Είναι πολύ μεγάλη πρόοδος το 10% αλλά θα το πάμε παρακάτω», πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «τα πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία είναι η ανεργία των νέων. Είμαστε ψηλά ακόμα αλλά πλησιάζουμε το μέσο όρο της Ε.Ε. με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Αυτό είναι μία συγκλονιστική μεγάλη πρόοδος για τη χώρα».

«Όταν εξελέγη η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2019, η Ελλάδα ήταν η χώρα με την υψηλότερη γενική ανεργία και την υψηλότερη ανεργία των νέων σε όλη την Ε.Ε.», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «από 1.1.2024 θα δουν αύξηση στο μισθό τους οι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Η αύξηση των τριετιών αφορά στο σύνολο 1.500.0000 εργαζόμενους. Μέσα στο 2024, 300.000 εργαζόμενοι θα δουν αύξηση από τις τριετίες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ