Συντριπτική νίκη Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη με σχεδόν 70%: «Αλλάξαμε σελίδα, γράφουμε ιστορία»

Συντριπτική νίκη Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη με σχεδόν 70%: «Αλλάξαμε σελίδα, γράφουμε ιστορία»

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης έκανε την πρώτη του δήλωση μετά τη νίκη της παράταξής του στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών με συντριπτικό ποσοστό.

«Με έχετε συγκινήσει, σας αγαπώ πολύ όλους. Η πόλη μας, η όμορφη Θεσσαλονίκη, μίλησε. Οι πολίτες μίλησαν. Να ευχαριστήσω όλους τους Θεσσαλονικείς. Είναι δική μας η ευθύνη να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη όσων απείχαν με τη δουλειά μας.

Είναι η ώρα της δουλειάς για τους ανθρώπους της πόλης μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου... Τους υποψηφίους, αυτούς τους υπέροχους ενεργούς πολίτες που με εμπιστεύτηκαν για να κάνουμε αυτή την όμορφη περιπέτεια ένα όμορφο ταξίδι.

Αλλάξαμε σελίδα, γράφουμε ιστορία όλοι μαζί για μια καλύτερη καθημερινότητα. Για τη Θεσσαλονίκη που μας ενώνει. Είναι η ώρα της δουλειάς. Σας ευχαριστώ, με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ».

Με double score και σχεδόν 70% κέρδισε τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο Αγγελούδης

Ο Στέλιος Αγγελούδης κέρδισε τον Δήμο Θεσσαλονίκης με double score έναντι του Κώστα Ζέρβα.

Με καταμετρημένο το 98,18% ο Στέλιος Αγγελούδης συγκεντρώνει ποσοστό 67,34% έναντι 32,66% του Κώστα Ζέρβα.

aggeloudis ekloges thessaloniki niki.jpg

Δήλωση νωρίτερα έκανε και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας παραδεχόμενος την ήττα του και λέγοντας ότι θα είναι στο πλευρό του νέου δημάρχου σε ότι τον χρειαστεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ