Άγριος καυγάς Γεωργιάδη - Πολάκη στο καφενείο της Βουλής - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Άγριος καυγάς Γεωργιάδη - Πολάκη στο καφενείο της Βουλής - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Άγριος καυγάς μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη σημειώθηκε στο καφενείο της Βουλής, κατά την ώρα της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίαςπου κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. 

Ειδικότερα ένα μεγάλο πηγαδάκι γαλάζιων βουλευτών καθόταν στη καφενείο της Βουλής. Σε διπλανό τραπέζι καθόταν Πολακης με βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με όσους ήταν παρόντες στο επεισόδιο, οΠαύλος Πολάκης πλησίασε προς το μέρος του Άδωνι Γεωργιάδη και του είπε ότι «την Τρίτη που θα έρθω (σ.σ. για τη συζήτηση του αναπτυξιακού νόμου) να φοράς τσίγκινο».

Σε έντονο ύφος ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε: «Θα σου τραβήξω αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ αν δεν μου ζητήσεις συγγνώμη»

«Να προσέχεις γιατί οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται τόσο εύκολα ανασύρονται από το αρχείο» φέρεται να απάντησε ο Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.

«Με απειλείς;» ήταν η ανταπάντηση του κ. Γεωργιάδη. Oι φωνές των βουλευτών έφτασαν να ακούγονται μέχρι το εντευκτήριο, ενώ μετά από το θερμό επεισόδιο επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και κατέβηκαν οι τόνοι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS