Αίτημα αναβολής της δίκης της Χρυσής Αυγής για λόγους υγείας υπέβαλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Αίτημα αναβολής της δίκης της Χρυσής Αυγής για λόγους υγείας υπέβαλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Αίτημα αναβολής της δίκης της Χρυσής Αυγής υπέβαλε για λόγους υγείας ο Νίκος Μιχαλολιάκος δια του δικηγόρου Δημήτρη Παπαδέλλη, ο οποίος εμφανίστηκε ως «άγγελος» του.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, το προηγούμενο διάστημα, νοσηλεύτηκε για δύο μήνες στη ΜΕΘ λόγω covid-19 και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

«Ο κ. Μιχαλολιάκος κλητεύτηκε στο χρονικό διάστημα που βρισκόταν στη ΜΕΘ με απώλεια συνείδησης. Είχε ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις, σας έχω ένα πλήρη ντοσιέ με όλα τα έγγραφα. Πρόκειται για δίκη αυτής της εντάσεως για την οποία δεν έχει λάβει γνώση της πρωτόδικης απόφασης και δεν ξέρει καν για τι δικάζεται. Είναι δυνατόν;» τόνισε ο κ. Παπαδέλης.

Συνολικά, από τους 56 κατηγορούμενος που κάθονται στο εδώλιο, ένας έχει απεβιώσει και ένας παραιτήθηκε της έφεσης.

Από την πλευρά του, ο καταδικασθέντας σε κάθειρξη 13 ετών και οκτώ μηνών, ευρωβουλευτής και έγκλειστος των φυλακών Δομοκού, Γιάννης Λαγός, ο οποίος έδωσε το παρών στη δικαστική αίθουσα, δήλωσε «πολιτικός κρατούμενος».

Συνολικά πέντε κατηγορούμενοι δεν έχουν δικηγόρο και ζήτησαν διορισμό συνηγόρου από το δικαστήριο ενώ υπήρξε και ένας κατηγορούμενος ο οποίος είπε πως δεν χρειάζεται…δικηγόρο.

Η πρόεδρος του Δικαστηρίου ανέγνωσε τον κατάλογο των μαρτύρων, που φτάνουν τους 146.

Πρώτοι μάρτυρες κατηγορητηρίου είναι οι γονείς του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης και Μάγδα και η αδελφή του, Ειρήνη οι οποίοι θα παρίστανται όπως και πρωτοδίκως προς υποστήριξη της κατηγορίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS