Τσίπρας: Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν η παραίτηση μετά τη βαριά εκλογική ήττα

Τσίπρας: Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν η παραίτηση μετά τη βαριά εκλογική ήττα

Την παραίτηση από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

Στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την βαριά ήττα των εκλογών της 21ης Μαΐου, μιλώντας στην Μάρα Ζαχαρέα, ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν η παραίτηση από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκινώντας τη συνέντευξή του και σε ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα για το τι έφταιξε και ήρθε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα, απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα, επειδή είναι η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά από ένα οδυνηρό για εμάς αποτέλεσμα, θα μου επιτρέψετε να μιλήσω με μεγάλη ειλικρίνεια και να μην κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Για εμάς ήταν ένα σοκ. Μας δημιούργησε πολύ μεγάλα συναισθήματα θλίψης και απογοήτευσης».

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι πλέον «να ξεπεράσουμε το σοκ και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δεν ψάχνουμε να βρούμε ευθύνες στους πολίτες, στους πολιτικούς αντιπάλους. Πολλές φορές την εικόνα Βαβυλωνίας των στελεχών μας. Το πολιτικό σύστημα δεν ήταν έτοιμο να υποδεχθεί, δεν βρίσκαμε ανταπόκριση από κανέναν άλλο».

Δείτε τον Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο ειδήσεων του Star:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ