Αποκάλυψη - «βόμβα» Ρουμπάτη στην Εξεταστική: Είχα ενημερώσει τον Τσίπρα για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα

Αποκάλυψη - «βόμβα» Ρουμπάτη στην Εξεταστική: Είχα ενημερώσει τον Τσίπρα για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα

Σκάνδαλο μεγατόνων για την περίοδο διακυβέρνησης Τσίπρα «ξεσκέπασε» ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης, με απολήξεις στις μυστικές υπηρεσίες τρίτου κράτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή του ο Γ. Ρουμπάτης στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλήςαποκάλυψε ότι ο Στέργιος Πιτσιόρλας με την ιδιότητα του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ επιχείρησε να πουλήσει εθνικό έδαφος σε εταιρία συριακών συμφερόντων στην οποία είχε ενεργό ρόλο ο ίδιος! 

Εταιρία με διασυνδέσεις-όπως ο ίδιος υποστήριξε-με ισχυρή πολιτική οικογένεια της Συρίας. 

Η βόμβα, όμως, δεν ήταν μόνο αυτή! Ο Γιάννης Ρουμπάτης πρόσθεσε, σύμφωνα πάντα με πηγές μας, ότι ενημέρωσε τον τότε πρωθυπουργό για τη «δράση» του «τεχνοκράτη» Πιτσιόρλα, χωρίς όμως να τον κατονομάσει, και με έκπληξη διαπίστωσε ότι λίγο αργότερα ο Αλέξης Τσίπρας αντί να τον απομακρύνει, τον προήγαγε σε υφυπουργό, γεγονός που τον ανάγκασε να σταματήσει την παρακολούθηση του λίγες ημέρες αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέργιος Πιτσιόρλας διατέλεσε πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ από τον Μάρτιο του 2015 έως τον Νοέμβριο του 2016 οπότε και ορίστηκε υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, όπου παρέμεινε έως τον Αύγουστο του 2018. Εξακολουθούσε μάλιστα να διατηρεί την απόλυτη εμπιστοσύνη του τότε πρωθυπουργού ο οποίος μάλιστα τον αναβάθμισε δίνοντάς του τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας.

Σεισμός από τις αποκαλύψεις

Οι απίστευτες αποκαλύψεις του πρώην διοικητή της ΕΥΠ προκαλούν πολιτικό σεισμό και απαιτούν συγκεκριμένες απαντήσεις. 

Φαντάζει αδιανόητο ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ να διαπραγματεύεται την πώληση τριών ελληνικών νησιών έκτασης 15.000 στρεμμάτων σε εταιρία αλλοδαπών συμφερόντων που ο ίδιος φέρεται να ήταν διαχειριστής και να μην «ιδρώνει» το αυτί του Αλέξη Τσίπρα μόλις του γνωστοποιείται το σκάνδαλο. 

Αντίθετα, να επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του τότε διοικητή της ΕΥΠ απαντώντας του αόριστα να πάει στη Δικαιοσύνη αλλά παράλληλα να δίνει στον Στέργιο Πιτσιόρλα σημαντική κυβερνητική θέση. 

Δεν πρόκειται απλά για οσμή σκανδάλου αλλά για βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια του ΣΥΡΙΖΑ που από εξεταστική για τις επισυνδέσεις Ανδρουλάκη, η υπόθεση εξελίσσεται σε “Πιτσιόρλας - Τσίπρας GATE”.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ