Αρβανίτης: Πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις -Πολλές φορές ο Κασσελάκης μας φέρνει σε δύσκολη θέση

Αρβανίτης: Πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις -Πολλές φορές ο Κασσελάκης μας φέρνει σε δύσκολη θέση

Και πάλι καλά που παίρνουμε 14% στις δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πάρει όλη τη ζημιά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν τον πειράζει κανείς, σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης.

«Είναι εντυπωσιακό ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας λένε ό,τι και να κάνετε θα σας αγαπάμε», ανέφερε και πρόσθεσε αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, αλλά και το στόχο για τις ευρωεκλογές. «Ευχαριστούμε το 15% και θα πάμε παραπάνω, ο στόχος δεν μπορεί να είναι το 17%. Δεν μπορείς να πεις πως ο Ολυμπιακός πάει για δεύτερος». Σημείωσε ωστόσο πως πρέπει «να υποσχεθούμε σε αυτούς τους ανθρώπους ότι θα το πάμε το καράβι».

Πολλές φορές ο Κασσελάκης μας φέρνει σε δύσκολη θέση

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί ο κ.Αρβανίτης άφησε και αιχμές για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «, όπως για πράδειγμα με τα 37 δισ».
Πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής πως «δεν μπορείς να λες ότι ο Τσακαλώτος το πήγε λάθος, ο Δραγασάκης το πήγε λάθος, γιατί γεννιέται το ερώτημα 'πού ήταν ο τότε πρωθυπουργός'; Μειώνεις τον πρόεδρό μου έτσι, χαμηλώνεις τον πήχη για τον πρόεδρό μου, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό. Ο κ. Κασσελάκης οφείλει να ακούει, να δημιουργήσει πολιτικό κέντρο και να πάει στο συνέδριο», δήλωσε.

Λάθος οι κινήσεις φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή

Σχετικά με τις αποχωρήσεις ο ίδιος σχολίασε: «Οι κινήσεις φυγής από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι λάθος. Αν φύγεις στο συνέδριο γιατι δεν μπορείς να τα βρεις στο πολιτικό ζήτημα τότε ναι, άλλα όχι να φύγεις από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο πρόεδρος καθυστέρησε δύο ώρες να έρθει στη συνάντηση…» και τέλος πρόσθεσε πως «Δεν θέλω να φύγει η Έφη Αχτσιόγλου».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ