Σήμερα η απόφαση του Αρείου Πάγου για τους Σπαρτιάτες και την κάθοδό τους στις ευρωεκλογές

Σήμερα η απόφαση του Αρείου Πάγου για τους Σπαρτιάτες και την κάθοδό τους στις ευρωεκλογές

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Αρείου Πάγου για το αν οι Σπαρτιάτες θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα σήμερα αναμένεται η απόφαση για το ποιοι από τους 46 συνδυασμούς και κόμματα που έχουν καταθέσει τη σχετική αίτηση θα λάβουν πράσινο φως για να κατέβουν στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Οι Σπαρτιάτες έχουν καταθέσει κανονικά ψηφοδέλτιο, ωστόσο, ελέγχονται για τους δεσμούς του κόμματος με τον καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά είχαν καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες υπομνήματα στον Αρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπρατιατών τονίζοντας τις σχέσεις με τον φυλακισμένο χρυσαυγίτη. Η ΝΔ στο υπόμνημά της σημείωνε ότι πρόκειται για τον φυσικό ηγέτη του κόμματος και ζητούσε τον αποκλεισμό του κόμματος σπόντις ευρωεκλογές.

Την ίδια ώρα αναμένεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις και από το μέτωπο του Εκλογοδικείου, το οποίο θα κρίνει αν οι Σπαρτιάτες πρέπει να χάσουν τις έδρες τους στη Βουλή, σε περίπτωση που κρίνει ότι ο φυσικός τους ηγέτης είναι ο καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και έγκλειστος στη φυλακή, Ηλίας Κασσιδιάρης. Γεγονός που είτε θα οδηγήσει σε αναλογικό καταμερισμό των εδρών τους στα άλλα κόμματα είτε σε επαναληπτικές εκλογές στις περιφέρειες που εκλέχτηκαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ