Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Νίκος Χαρδαλιάς στον Βύρωνα - Ραντεβού σήμερα στις κάλπες και αύριο στις γειτονιές

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Νίκος Χαρδαλιάς στον Βύρωνα - Ραντεβού σήμερα στις κάλπες και αύριο στις γειτονιές

Σε εκλογικό τμήμα του Βύρωνα, και συγκεκιρμένα στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα, ψήφισε λίγο μετά τις 08:30 ο υπουψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής χρησιμοποίησε το διαβατήριό του ως αποδεικτικό έγγραφο. Ο υποψήφιος Νίκος Χαρδαλιάς ψήφισε πρώτα για τις περιφερειακές εκλογές και μετά για τις δημοτικές εκλογές, όπως φάνηκε από τους φακέλους που έριξε στην κάλπη.

Μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, που εξερχόμενος από το παραβάν ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους, ήταν και η κόρη του. Αμέσως μετά δήλωσε πως «άργησε» να βγει από το παραβάν γιατί οι υποψήφιοι ήταν «πολλοί και άξιοι όλοι τους».

Νίκος Χαρδαλιάς: «Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας»

«Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στην Περιφέρεια Αττικής και στους 66 δήμους του λεκανοπεδίου. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό και θα επηρεάσει άμεσα τη ζωή μας. Αφορά την καθημερινότητα και την ασφάλεια του πολίτη. Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος, σημειώνοντας πως όλα θέλουν σκληρή δουλειά, ενώ υπογράμμισε πως «είναι σημαντικό όλοι να έρθουν στις κάλπες».

«Ραντεβού σήμερα στις κάλπες και αύριο στις γειτονιές» πρόσθεσε, τονίζοντας πως «οι πολίτες είναι η δύναμή μας. Σου δίνουν ευθύνη και σε κρίνουν για το αποτέλεσμα».

«Ό,τι βρήκα πρόχειρο, εκείνο πήρα εκείνη την ώρα» σχολίασε για την επιλογή να ψηφίσει με το διαβατήριο. Σε ερώτηση για το αν θα χρειαστεί δεύτερη Κυριακή, απάντησε: «Αυτό θα το κρίνουν οι πολίτες, οι πολίτες είναι η δύναμή μας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ