Μπαράζ συναντήσεων Κασσελάκη με κομματικά στελέχη: Οι ρόλοι-κλειδιά σε Βουλή και Κουμουνδούρου

Μπαράζ συναντήσεων Κασσελάκη με κομματικά στελέχη: Οι ρόλοι-κλειδιά σε Βουλή και Κουμουνδούρου

Ο ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει σελίδα με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος. Σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης παρέλαβε το… κόμμα από τον Αλέξη Τσίπρα και έπειτα είχε σειρά επαφών με κομματικά στελέχη για τη στελέχωση της Κουμουνδούρου, κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, όχι μόνο για την ενημέρωσή του, αλλά προκειμένου να «στηθεί» το νέο οργανόγραμμα της Κουμουνδούρου.

Ήδη, πριν από τη συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κασσελάκης είχε συνεργασία με τον βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη και με την επιστροφή του το μεσημέρι στην Κουμουνδούρου είχε συνεργασία με τον Νίκο Παππά. Στην Κουμουνδούρου βρέθηκε σήμερα και ο Διονύσης Τεμπονέρας, ενώ επίκεινται οι αλλαγές στη βασική «ομάδα κρούσης» της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγές αναφέρουν πως αλλαγές δεν αναμένονται στη διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, καθώς παραμένουν πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος και αντιπρόεδρος της Βουλής η Όλγα Γεροβασίλη.

Ωστόσο, για τη θέση του γραμματέα της Κ.Ο. ακούγεται η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία σε άλλη περίπτωση δεν αποκλείεται να αναλάβει καθήκοντα κοινοβουλευτικής εκπροσώπου. Για τη θέση του διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προορίζεται ο Θάνος Μωραΐτης.

Θέση διευθυντή στο Γραφείο Προέδρου φαίνεται να αναλαμβάνει ο εξ απορρήτων του νέου προέδρου, δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος φαίνεται να αναλαμβάνει η Δώρα Αυγέρη.

Στην «ομάδα κρούσης» αναμένεται να συμμετάσχει και ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου & Δικαίου Ενέργειας Νικόλας Φαραντούρης, με μακρά ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία στο εξωτερικό και την Ελλάδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ