Σάλος με τον Βερναρδάκη που παρουσίασε την Κεραμέως ως την «Ρούλα Πισπιρίγκου της Παιδείας»

Σάλος με τον Βερναρδάκη που παρουσίασε την Κεραμέως ως την «Ρούλα Πισπιρίγκου της Παιδείας»

Σάλο αντιδράσεων προκάλεσε η απαράδεκτη παρομοίωση της Νίκης Κεραμέως με την Ρούλα Πισπιρίγκου που εκανε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Σε ανάρτησή του, θέλοντας να κριτικάρει την Νίκη Καραμέως για τις πρωτοβουλίες της στην Παιδεία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης ξέφυγε και υπέπεσε σε επίπεδο troll, όπως τον κατηγόρησε η ΝΔ. Θέλησε ουσιαστικά να κατηγορήσει την Νίκη Κεραμέως ότι «δολοφονεί» την Παιδεία και την παρομοίασε με την Ρούλα Πισπιρίγκου την γυναίκα δηλαδή που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και έχει κληθεί να καταθέσει ως ύποπτη για το θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της, της λίγων μηνών Ιριδας και της μικρής Μαλένας.

Στην ανάρτησή του στο TikTok την οποία μετά τις αντιδράσεις απέσυρε, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης αναρωτήθηκε αν Νίκη Κεραμέως είναι η «Πισπιρίγκου της δημόσιας Παιδείας».

Έντονα αντέδρασε η υπουργός Παιδείας στις απαράδεκτες δηλώσεις Βερναρδάκη. «Ο κ. @ChVernardakis ξεπέρασε κάθε όριο. Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός… Ο κ. @atsipras τι θέση θα πάρει;», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΝΔ: Ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα

Η ΝΔ απάντησε στον Χριστόφορο Βερναρδάκη με ανακοίνωση, τονίζοντας πως ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα και ζητάω από τον Αλέξη Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση, αλλά θα είναι σαν να την συνυπογράφει.

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας». Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος! Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ