Βορίδης: Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη

Βορίδης: Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχολίασε μεταξύ άλλων την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Όταν στον ΣΥΡΙΖΑ ηττώνται από έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο είναι αποτέλεσμα ιδεολογικής και πολιτικής χρεοκοπίας» ανέφερε, και πρόσθεσε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τέλος».

Όσον αφορά το περιστατικό κατά το οποίο ο κ. Βορίδηςαποκάλεσε τον κ. Κασσελάκη «Φαμελλάκη», ο ίδιος απάντησε πως «ήταν ένα λάθος».

Βορίδης για Κασσελάκη: Το κενό είναι κενό, είναι άνευ περιεχομένου

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί «κενό» τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως ανέφερε και σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός, ο κ. Βορίδης απάντησε πως «το κενό είναι κενό, είναι άνευ περιεχομένου και μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποιο περιεχόμενο γι' αυτό που υποτίθεται ότι κομίζει ο κύριος Κασσελάκης».

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Βορίδης είπε ότι το βασικό κριτήριο είναι οι μεγάλες διοικητικές οντότητες και τόνισε σχετικά με τα πρόσωπα: «Πρέπει να μοιραζόμαστε μια κοινή αντίληψη για την ανάπτυξη του τόπου».

Στην ερώτηση αν η ΝΔ κινδυνεύει να χάσει κάποιες περιφέρειες από δικούς της «αντάρτες», ο υπουργός Επικρατείας απάντησε ότι αυτό ισχύει σε ορισμένες περιφέρειες, αλλά είναι μειοψηφία. «Επιλέγουμε πρόσωπα με κοινή αντίληψη προς όφελος των πολιτών», υπογράμμισε ο Μάκης Βορίδης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ