Χρησμός Μητσοτάκη για την ημερομηνία των εκλογών: «Κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα»

Χρησμός Μητσοτάκη για την ημερομηνία των εκλογών: «Κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα»

Λίγο πριν την αναχώρησή του από την Ιαπωνία, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, έδωσε έναν νέο χρησμό για την ημερομηνία των εκλογών, καθώς είπε πως «κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα».

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε δεξίωση για Ιάπωνες και Έλληνες επιχειρηματίες και σε συνομιλία που είχε νωρίτερα με δημοσιογράφους, ερωτηθείς για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών 2023, είπε χαρακτηριστικά «κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα», δήλωση την οποία επιβεβαιώνουν στο iefimerida από το περιβάλλον του πρωθυπουργού.

Tελευταία μέτρα του προεκλογικού μαραθωνίου

Μάλιστα, συνεργάτες του πρωθυπουργού αναφέρουν ότι βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα του προεκλογικού μαραθωνίου, κάνοντας λογοπαίγνιο με την επικείμενη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στον Μαραθώνα λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Αθήνα.

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ημερομηνία των εκλογών, πρακτικά σημαίνει πως το πρώτο σενάριο θέλει οι κάλπες θα στηθούν λίγο πριν το Πάσχα, δηλαδή τον Απρίλιο, με τις ημερομηνίες που ακούγονται να είναι η 2 ή 9 Απριλίου, και οι δεύτερες στα μέσα Μαΐου (στις 14 ή στις 21). Το δεύτερο σενάριο θέλει οι εθνικές εκλογές να διεξάγονται οι πρώτες τον Μάιο και οι δεύτερες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πανελληνίων εξετάσεων τον Ιούνιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS