Δένδιας: Συμμετοχή σε υπουργική συνάντηση για τη Συρία -Τι θα συζητηθεί

Δένδιας: Συμμετοχή σε υπουργική συνάντηση για τη Συρία -Τι θα συζητηθεί

Σε άτυπη υπουργική συνάντηση για τη Συρία θα συμμετάσχει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο περιθώριο της υπουργικής συνάντησης της Παγκόσμιας Συμμαχίας εναντίον του «Ισλαμικού κράτους» πραγματοποιείται σήμερα στη Ρώμη.

Στην εν λόγω συνάντηση θα συμμετάσχει περιορισμένος αριθμός κρατών, που έχουν εμπλοκή ή ιδιαίτερη συνεισφορά όσον αφορά τις εξελίξεις στη Συρία. Η εν λόγω συμμετοχή εντάσσεται στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος της Ελλάδας για τις εξελίξεις στη Συρία, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Συναντήθηκε και με τον υπουργό Εξωτερικών του Νίγηρα
Επίσης, με τον υπουργό Εξωτερικών του Νίγηρα, Μασούντου Χασούμι (Massoudou Hassoumi), συναντήθηκε νωρίτερα ο κ. Δένδιας, στο περιθώριο της υπουργικής συνάντησης της Παγκόσμιας Συμμαχίας εναντίον του «Ισλαμικού κράτους».

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η κατάσταση ασφαλείας στην περιοχή του Σαχέλ, στην οποία η Ελλάδα αποδίδει ιδιαίτερη σημασία, καθώς και η συνεργασία σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και στο πλαίσιο διεθνών οργανισμών, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS