Δένδιας: Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ - Θα ενημερώσει τους ομολόγους του για το τουρκολυβικό «μνημόνιο»

Δένδιας: Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ - Θα ενημερώσει τους ομολόγους του για το τουρκολυβικό «μνημόνιο»

Στο Λουξεμβούργο, θα μεταβεί σήμερα, Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι η ρωσική επίθεση στην Ουκρανία και οι σχέσεις μεταξύ της ΕΕ και της Κίνας.

Υπό το λήμμα «Τρέχουσες Υποθέσεις», οι υπουργοί Εξωτερικών θα ανταλλάξουν απόψεις για τρέχουσες διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στην Αιθιοπία, στο Ιράν και τον Λίβανο, καθώς και θέματα σχετικά με την 27η Διάσκεψη της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα (COP27) που θα λάβει χώρα στην Αίγυπτο τον Νοέμβριο.

Ελληνοτουρκικά

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει τους ομολόγους του για την πρόσφατη υπογραφή του παράνομου «μνημονίου συνεργασίας» μεταξύ της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Λιβύης και της Τουρκίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ