Διαματάρης: Δεν προτάθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο

Διαματάρης: Δεν προτάθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο

Ο Αντώνης Διαματάρης, διαψεύδει και αυτός –μετά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη- τους ισχυρισμούς Καπνισάκη και το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, περί πρότασης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Στέφανο Κασσελάκη, να αναλάβει κάποιο υποουργείο το 2019.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντώνη Διαματάρη στο twitter με την διάψευση της πρότασης στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο το 2019:

‘’Τo δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας’’.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί νωρίτερα, η διάψευση από την κυβέρνηση, δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ είχε χαρακτηρίσει προϊόν επιστημονικής φαντασίας τον ισχυρισμό που διατύπωσε ο Μανώλης Καπνισάκης μιλώντας στην εφημερίδα Documento.

dia 0501

Το δημοσίευμα με τους ισχυρισμούς του Μανώλη Καπνισάκη, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento γίνεται λόγος για αποκάλυψη βόμβα στην αποκλειστική συνέντευξη του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη. Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο ισχυρισμό το 2019 όταν πρωτοεκλέχθηκε πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτάθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργός, πρόταση που ο ίδιος είχε απορρίψει. Στο πρωτοσέλιδο παρουσιάζεται ως φερόμενος διαμεσολαβητής, προτείνοντας χαρτοφυλάκιο στον Κασσελάκη, ο Αντώνης Διαματάρης, υφυπουργός τότε απόδημου Ελληνισμού και εκδότης της εφημερίδας της ομογένεις Εθνικός Κήρυκας στην οποία έγραφε παλαιότερα ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

protoselido documento.jpeg

Ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε ‘’προϊόν επιστημονικής φαντασίας’’ τον ισχυρισμό περί πρότασης υπουργοποίησης στον Στέφανο Κασσελάκη

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είχε διαψεύσει ρητά τον ισχυρισμό ως προϊόν επιστημονικής φαντασίας.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση» σχολίασε επίσης ο κ. Μαρινάκης, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι καλό όταν αφορά τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανέφερε δε ότι αυτό που υποστηρίζει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Κασσελάκη δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ