Δημήτρης Μάντζος: Τι απαντά για όσα του καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα funds

Δημήτρης Μάντζος: Τι απαντά για όσα του καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα funds

Για την υπόθεση με το fund στην οποία αναφέρεται και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του μίλησε ο Δημήτρης Μάντζος σε τηλεοπτική του παρουσία στον ΣΚΑΪ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, ανάμεσα σε άλλα, είπε ότι «πρόκειται για παλαιότερη υπόθεση που χειρίστηκε το γραφείο στο οποίο βρίσκομαι και βρισκόμουν», ενώ πρόσθεσε ότι από το 2019 έχει σταματήσει την ενεργό δικηγορία.

«Ας μου φέρει κάποιος έναν πλειστηριασμό, μια κατάσχεση που εγώ έχω υπογράψει, ας μου φέρει κάποιος ότι εγώ έχω αγοράσει κόκκινα δάνεια… Το γραφείο μας έχει αναλάβει εκατοντάδες οφειλέτες για την προστασία της πρώτης κατοικίας με βάση τον νόμο του ΠΑΣΟΚ το 2010. Περιμένω αύριο το πρωτοσέλιδο που θα λέει δικηγόρος των οφειλετών. Έχουμε υποθέσεις διαμεσολάβησης, υποθέσεις οικονομικές και εμπορικές… Δεν θεωρώ μομφή τη δικηγορία», συμπλήρωσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δήλωσε επίσης ότι η περίπτωσή του δεν είναι η ίδια με του Ανδρέα Πάτση της ΝΔ. «Είναι τελείως διαφορετική. Εκεί έχουμε εισπρακτική εταιρεία και αγορά κόκκινων δανείων κάτω του κόστους. Έχουμε εισπρακτική, τηλέφωνα, κυνήγι… Δεν έχει καμία σχέση η μία πράξη με την άλλη», είπε ο Δημήτρης Μάντζος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ