Σοκαριστική δήλωση Δρίτσα: «Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη -Σκότωνε μόνο στη Δεξιά παράταξη»

Σοκαριστική δήλωση Δρίτσα: «Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη -Σκότωνε μόνο στη Δεξιά παράταξη»

Σε μια σοκαριστική δήλωση, με την οποία υποστήριξε ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη "17 Νοέμβρη"», προέβη ο Θοδωρής Δρίτσας.

Μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «με αυτό που κάνει η κυβέρνηση θα αναβιώσει μια συζήτηση για τη δράση του ένοπλου και της τρομοκρατίας, όπως λέγεται, αν και κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από την 17 Νοέμβρη».

Στην αντίδραση της δημοσιογράφου η οποία δήλωσε σοκαρισμένη από τη συγκεκριμένη δήλωση, ο κ. Δρίτσας αντέτεινε: «Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί πιστεύω εγώ από τη δράση αυτών των οργανώσεων. Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη "17 Νοέμβρη". Αντίθετα ο ελληνικός λαός έχει τρομοκρατηθεί από πάρα πολλές άλλες πολιτικές».

«Δεν καταλαβαίνω τι λέτε. Λέτε ότι δεν είχαμε τρομοκρατηθεί ως λαός από τη "17 Νοέμβρη" με τις δολοφονίες;», τον ρώτησε, επιμένοντας, η δημοσιογράφος Λία Λάππα, με τον κ. Δρίτσα να επιμένει στην τοποθέτησή του και να απαντά: «Ναι, βεβαίως, το έχω βιώσει».

Δρίτσας: Καταλαβαίνω ότι η Δεξιά παράταξη έχει θύματα από τη δράση του

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αρνείται να εφαρμόσει τον νόμο και τόνισε ότι μόλις προχθές ανακάλυψε τη δυνατότητα του Κουφοντίνα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά από 50 ημέρες απεργίας πείνας.

«Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι η Δεξιά παράταξη έχει θύματα από τη δράση του Δημήτρη Κουφοντίνα. Για κάποιους λόγους τους οποίους ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει όπως θέλει, τα περισσότερα θύματα της δράσης της "17 Νοέμβρη", είτε εκδότες είτε πολιτικά πρόσωπα είτε οτιδήποτε άλλο -αν και ο Μπακογιάννης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δεξιός-, ανήκαν σε αυτή την πολιτική παράταξη, επομένως μπορώ να καταλάβω έναν θυμό, μια αγανάκτηση. Αλλά δεν πρόκειται γι' αυτό. Πρόκειται για μια πολιτική παράταξη, μια Πολιτεία, μια κυβέρνηση, ένα κράτος που δεν μπορεί να δρα εκδικητικά. Και εδώ δρα εκδικητικά και παράνομα».

Ακούστε το ηχητικό

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=B1hV9ytrCVk&feature=emb_logo
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS