ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Εφη Αχτσιόγλου ως διαβολική νοσοκόμα από την ταινία Kill Bill -Το απίστευτο σκίτσο

Η πρόσφατη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου ότι «η κανονικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία για την Αριστερά», σχολιάστηκε αρνητικά και επικρίθηκε από τη ΝΔ, ως κυνική ομολογία των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Πράγματι, η Έφη Αχτσιόγλου επικρίθηκε όταν σε πρόσφατη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η Ευρώπη μετά την πανδημία: Κοινωνία, Εργασία, Δικαιώματα», παρουσίασε την πανδημία του κορωνοϊού, με χιλιάδες νεκρούς, ως μια ευκαιρία για την αριστερά, λέγοντας ότι η πανδημία «είναι μια ευκαιρία που η Αριστερά οφείλει να εκμεταλλευτεί». Στις δηλώσεις αυτές απάντησε η ΝΔ, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «σταθερά και συντονισμένα υπονομεύει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Σήμερα, την πιο καυστική απάντηση στα λεγόμενη της τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο σκιτσογράφος Χρήστος Παπανίκος. Στο εν λόγω σκίτσο, το οποίο o σκιτσογράφος ανήρτησε στην σελίδα του στο Facebook, η Έφη Αχτσιόγλου εικονίζεται ντυμένη νοσοκόμα και ετοιμάζεται να δηλητηριάσει κάποιον με τον ιό covid-19.

ΥΝ 2021 05 11 19.10.50

Eίναι μια επιτυχημένη μεταφορά από την ταινία Kill Bill, του Κουέντιν Ταραντίνο, στην οποία η ηθοποιός Ντάριλ Χάννα, η μονόφθαλμη Ελ, μέλος της συμμορίας δολοφόνων «Φονικά Ερπετά», ετοιμάζεται να δηλητηριάσει την πρωταγωνίστρια «Νύφη», με την Ούμα Θέρμαν στον αντίστοιχο ρόλο, ενώ ήταν σε κώμα.

Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι στην καλύπτρα του ματιού της Έφης Αχτσιόγλου υπάρχει ένα σφυροδρέπανο, ενώ στο νοσοκομειακό καπελάκι της αναγράφεται το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Η Κύπρος, οι σύμμαχοι και η Τουρκία

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS