Η Εφη Αχτσιόγλου ως διαβολική νοσοκόμα από την ταινία Kill Bill -Το απίστευτο σκίτσο
Σκίτσο: @CPapanikos / twitter

Η Εφη Αχτσιόγλου ως διαβολική νοσοκόμα από την ταινία Kill Bill -Το απίστευτο σκίτσο

Η πρόσφατη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου ότι «η κανονικότητα ποτέ δεν είναι ευκαιρία για την Αριστερά», σχολιάστηκε αρνητικά και επικρίθηκε από τη ΝΔ, ως κυνική ομολογία των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Πράγματι, η Έφη Αχτσιόγλου επικρίθηκε όταν σε πρόσφατη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η Ευρώπη μετά την πανδημία: Κοινωνία, Εργασία, Δικαιώματα», παρουσίασε την πανδημία του κορωνοϊού, με χιλιάδες νεκρούς, ως μια ευκαιρία για την αριστερά, λέγοντας ότι η πανδημία «είναι μια ευκαιρία που η Αριστερά οφείλει να εκμεταλλευτεί». Στις δηλώσεις αυτές απάντησε η ΝΔ, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «σταθερά και συντονισμένα υπονομεύει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Σήμερα, την πιο καυστική απάντηση στα λεγόμενη της τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο σκιτσογράφος Χρήστος Παπανίκος. Στο εν λόγω σκίτσο, το οποίο o σκιτσογράφος ανήρτησε στην σελίδα του στο Facebook, η Έφη Αχτσιόγλου εικονίζεται ντυμένη νοσοκόμα και ετοιμάζεται να δηλητηριάσει κάποιον με τον ιό covid-19.

ΥΝ 2021 05 11 19.10.50

Eίναι μια επιτυχημένη μεταφορά από την ταινία Kill Bill, του Κουέντιν Ταραντίνο, στην οποία η ηθοποιός Ντάριλ Χάννα, η μονόφθαλμη Ελ, μέλος της συμμορίας δολοφόνων «Φονικά Ερπετά», ετοιμάζεται να δηλητηριάσει την πρωταγωνίστρια «Νύφη», με την Ούμα Θέρμαν στον αντίστοιχο ρόλο, ενώ ήταν σε κώμα.

Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι στην καλύπτρα του ματιού της Έφης Αχτσιόγλου υπάρχει ένα σφυροδρέπανο, ενώ στο νοσοκομειακό καπελάκι της αναγράφεται το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS