Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Ιωάννης Σαρμάς - «Κυρία Πρόεδρε ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή, είναι συνταγματική υποχρέωση και καθήκον μου»

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Ιωάννης Σαρμάς - «Κυρία Πρόεδρε ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή, είναι συνταγματική υποχρέωση και καθήκον μου»

Έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Ιωάννης Σαρμάς, προκειμένου να λάβει την εντολή από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για να αναλάβει υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας, στο δρόμο προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου., σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 3 εδ. γ΄ του Συντάγματος, τον σχηματισμό κυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής.

Στον διάλογο που είχαν η κυρία Σακελλαροπούλου καλοσώρισε τον κ. Σαρμά στο γραφείο της λέγοντας του ότι «σας κάλεσα γιατί όπως γνωρίζετε το σημερινό συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών διαπιστώθηκε και τυπικά μη δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης όπως προβλέπει άρθρου 37 και έτσι φτάσαμε στην τελευταία λύση του Συντάγματος για υπηρεσιακή κυβέρνηση.

«Κυρία Πρόεδρε ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή, είναι συνταγματική υποχρέωση και καθήκον μου σας ευχαριστώ πολύ, εύχομαι να πάνε όλα καλά» απάντησε από την πλευρά του ο κ. Σαρμάς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ