Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κρήτη: Στόχος στις 25 Ιουνίου είναι να ξεπεράσουμε το ποσοστό της 21ης Μαΐου

Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κρήτη: Στόχος στις 25 Ιουνίου είναι να ξεπεράσουμε το ποσοστό της 21ης Μαΐου

Στην Κρήτη βρέθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας απηύθυνε χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στο Ηράκλειο, στην πλατεία Αγίου Τίτου.

Κατά την έναρξη της ομιλίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που κατάφεραν να κάνουν την Κρήτη γαλάζια, γεγονός που για πολλούς φάνταζε αδύνατον. «Ποιος θα περίμενε ότι θα κερδίζαμε το Ηράκλειο με 13 μονάδες διαφορά, το Ρέθυμνο με 16 μονάδες, το Λασίθι με 19 μονάδες και τα Χανιά με 22 μονάδες διαφορά» είπε χαρακτηριστικά.

«Στείλαμε ένα ισχυρό μήνυμα συνέχειας και αποφασιστικότητας» τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. προσθέτοντας ακόμα ότι έβλεπε στα μάτια των ανθρώπων την εμπιστοσύνη κατά τη διάρκεια της περιοδείας του. «Έβλεπα ότι αναζητούσαν μια πολιτική μακριά από την τοξικότητα», πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «ποτέ κόμμα της αντιπολίτευσης δεν έχει υποστεί τέτοια ήττα όπως αυτή που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ(…), όλα τους φταίνε εκτός από τους ίδιους».

Ο πρόεδρος την Νέας Δημοκρατίας τόνισε την πρωτιά του κόμματος στις λαϊκές γειτονιές της Δυτικής Αθήνας, αλλά και στη νεολαία. «Η νίκη αυτή είναι ημιτελής», πρόσθεσε και σημείωσε ότι θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουνίου.

Ο στόχος του κόμματος, σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξεπεράσει στις 25 Ιουνίου το ποσοστό που έλαβε στις 21 Μαΐου.

«Στις εκλογές αυτές δεν ψηφίζουμε για αντιπολίτευση αλλά για κυβέρνηση»

«Στις εκλογές αυτές δεν ψηφίζουμε για αντιπολίτευση αλλά για κυβέρνηση» είπε, ενώ απευθυνόμενος στους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ. τόνισε ότι πρέπει να «παλέψουν» για το κόμμα ακόμα και τώρα που έχουν απαλλαχθεί από το προσωπικό τους άγχος.

Για τα ελληνοτουρκικά είπε :«Πριν από 10 λεπτά είχα την ευκαιρία να καλέσω τον Τούρκο Πρόεδρο, να τον συγχαρώ για την επανεκλογή του και να του πω ότι προσβλέπω και προσδοκώ σε μια νέα περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

«Το αποτέλεσμα των εκλογών μίλησε στην καρδιά μου» είπε ο κ. Μητσοτάκης λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του, ενώ παρακίνησε την νεολαία στις 25 Ιουνίου πρώτα να ψηφίσει και στη συνέχεια να πάει για μπάνιο.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ