Εκλογές 2023: Καμπάνια εναντίον της ΝΔ ξεκινά το ΠΑΣΟΚ - Θα εστιάσει στα προβλήματα των πολιτών - Την Κυριακή ο Ανδρουλάκης θα μιλήσει σε όσους συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του κόμματος

Εκλογές 2023: Καμπάνια εναντίον της ΝΔ ξεκινά το ΠΑΣΟΚ - Θα εστιάσει στα προβλήματα των πολιτών - Την Κυριακή ο Ανδρουλάκης θα μιλήσει σε όσους συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του κόμματος

Καθόλου χρόνο δεν θέλει να χάσει ο Νίκος Ανδρουλάκης ενόψει των δεύτερων εκλογών της 25ης Ιουνίου και ξεκινά αμέσως την προεκλογική δραστηριότητα.

Στόχος του είναι να κρατήσει «ζεστό» τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που προσήλθε στις κάλπες και ανέδειξε τρίτο κόμμα με διψήφιο ποσοστό το «πράσινο» κίνημα, αλλά και για να διαμορφώσει γρήγορα το νέο προεκλογικό του αφήγημα.

Στην κατεύθυνση αυτή έχει προετοιμαστεί η αρχική νέα καμπάνια του ΠΑΣΟΚ, που θα επικεντρώνει στα προβλήματα των πολιτών και «στο ποιος τα προκαλεί». Απέναντί τους στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν την ΝΔ και όπως λένε δεν πρόκειται να μπουν σε καυγάδες μικροδιαχείρισης με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα επικεντρώσουν τα πυρά τους στην Νέα Δημοκρατία, που είναι ο βασικός τους αντίπαλος.

«Πανστρατιά»

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της «πανστρατιάς» του κόμματος για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο κ. Ανδρουλάκης θα καλέσει την Κυριακή όλους τους υποψήφιους βουλευτές που έδωσαν την εκλογική μάχη είτε εκλέχθηκαν είτε όχι για να σηματοδοτήσει την εκκίνηση του νέου προεκλογικού αγώνα και θα τους ζητήσει να επιστρέψουν όλοι στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης χωρίς να χαλαρώνουν.

Πριν έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με την νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα, που είναι σε μεγάλο ποσοστό ανανεωμένη και ενσαρκώνει όπως λένε το νέο σύγχρονο θεσμικό κόμμα που χτίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ