Εκλογές 2023: Επιμένει η Τσαπανίδου για την έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη εταιρειών [βίντεο]

Εκλογές 2023: Επιμένει η Τσαπανίδου για την έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη εταιρειών [βίντεο]

Νέο βίντεο σχετικά με τη φορολόγηση στην Ελλάδα έδωσε στη δημοσιότητα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

Η Πόπη Τσαπανίδου εξηγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε φορολόγηση των υπερκερδών μεγάλων επιχειρήσεων, ενώ μιλά και για το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών στις 25 Ιουνίου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στη δήλωσή της: «Στην Ελλάδα υπήρξε ασυλία στα υπερκέρδη ελάχιστων εταιρειών και αποδυνάμωση νοικοκυριών μέσω υψηλού ΦΠΑ. Το 2022 οι ισολογισμοί μόνο των εταιρειών ενέργειας και διύλισης κατέγραψαν υπερκέρδη πάνω από 6 δισεκατομμύρια. Το μέσο νοικοκυριό όμως δεν μπορούσε να βγάλει τον μήνα από την ακρίβεια και τη λεηλασία του εισοδήματος.

Σε όλη την Ευρώπη υπήρξε έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών. Στην Ελλάδα υπήρξε ασυλία στα υπερκέρδη και αποδυνάμωση των νοικοκυριών μέσω του υψηλού ΦΠΑ. Αυτή είναι η αισχροκέρδεια του κ. Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Η ΝΔ υπόσχεται διεύρυνση της λεηλασίας του εισοδήματος και της περιουσίας μισθωτών και μικρομεσαίων και φοροασυλία στους λίγους και ισχυρούς φίλους της. Αυτό είναι το μεγάλο διακύβευμα της κάλπης στις 25 Ιούνη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ