Εκλογές ΚΙΝΑΛ: 83.000 υπογραφές κατέθεσαν οι έξι υποψήφιοι για την προεδρία

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: 83.000 υπογραφές κατέθεσαν οι έξι υποψήφιοι για την προεδρία

Παπανδρέου, Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Χρηστίδης, Γερουλάνος και Καστανίδης επισήμως στην κούρσα για τη διαδοχή Φώφης.


Τις υπογραφές στήριξης για τις υποψηφιότητές τους στην κούρσα για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσαν οι υποψήφιοι.

Συγκεκριμένα, την τελευταία ημέρα της προθεσμίας για την υποβολή των υποψηφιοτήτων κατέθεσαν τις υπογραφές τους οι Γιώργος Παπανδρέου, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης.

Έτσι, στον πρώτο γύρο των εκλογών στις 5 Δεκέμβρη για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ θα συμμετέχουν έξι υποψήφιοι, οι τέσσερις προαναφερθέντες συν οι Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης που είχαν καταθέσει εδώ και μέρες τις υπογραφές στήριξης. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγη ώρα απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Βασίλης Κεγκέρογλου χάριν της υποψηφιότητας Παπανδρέου, παρά το γεγονός ότι ο κ. Κεγκέρογλου είχε βρει και καταθέσει τις απαιτούμενες υπογραφές στήριξης της δικής του υποψηφιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, υπέρ της υποψηφιότητας Παπανδρέου υπογράφουν 84 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ ξεπερνώντας κατά πολύ τον απαιτούμενο αριθμό των 45. Ταυτόχρονα από χτες το βράδυ που άνοιξε η πλατφόρμα υπογραφών στην προσωπική σελίδα του Γιώργου Παπανδρέου στο facebook οι υπογράφοντες υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού πλησιάζουν τους 20.000.

20.000 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητάς του κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή και ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς και 110 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ 7.000 υπογραφές στήριξης κατέθεσε ο Παύλος Χρηστίδης για τη δική του υποψηφιότητα και αντίστοιχα ο Παύλος Γερουλάνος 6.245 υπογραφές στήριξης.

Για «restart για την μεγάλη Δημοκρατική και Προοδευτική παράταξη με όραμα και σχέδιο απέναντι στη συντήρηση. Για να κάνουμε τα όνειρα μας πράξη. Είναι στο χερι μας»», έκανε λόγο ο Παύλος Χρηστίδης μετά την κατάθεση των υπογραφών στήριξης ενώ όπως επισημαίνουν συνεργάτες του «καμία όχληση δεν έχει γίνει από το στρατόπεδο του Γιώργου Παπανδρέου στον Παύλο Χρηστίδη».

Την υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου στήριξαν 6.245 πολίτες από όλη τη χώρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS