Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παρατείνεται η προθεσμία συλλογής υπογραφών για τους υποψηφίους

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παρατείνεται η προθεσμία συλλογής υπογραφών για τους υποψηφίους

Ύστερα από μια μαραθώνια συνεδρίαση, η Επιτροπή Δεοντολογίας και Πιστοποίησης του Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής, αποφάσισε την παράταση της συλλογής των υπογραφών για τους υποψήφιους επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ έως την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα.

Έτσι, τρεις νέοι υποψήφιοι Βασίλης Κεγκέρογλου, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης, θα πρέπει μέχρι τότε να συλλέξουν 5000 υπογραφές από τα μέλη του κόμματος ή να έχουν τη στήριξη του 15% της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής, ο Παύλος Χρηστίδης απέστειλε επιστολή προς την ΕΔΕΚΑΠ, δηλώνοντας την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Νωρίτερα, μάλιστα, παραιτήθηκε από τη θέση, που κατείχε από το 2015, ως εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Την ίδια ώρα, υπήρξαν πληροφορίες, που έκαναν λόγο για «έντονη δυσφορία» της προέδρου, Φώφης Γεννηματά, αλλά και των συνεργατών της, για την υποψηφιότητα Χρηστίδη.

Εντός της ημέρας καταθέτουν υπογραφές Ανδρουλάκης-Καστανίδης 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε την Παρασκευή 5.200 υπογραφές.

Την ίδια ώρα, στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά επεσήμαναν πως, παρότι η συλλογή υπογραφών για την υποψηφιότητά της σταμάτησε με το που ανακοινώθηκε η επιδείνωση της υγείας της και η απόσυρσή της από τη διεκδίκηση της ηγεσίας, εκείνη είχε ήδη ξεπεράσει τις 20.000 υπογραφές.

Εντός της ημέρας, αναμένται να καταθέσουν τις υπογραφές που έχουν στα χέρια τους ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Καστανίδης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS