Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τι θα ανακοινώσει αύριο ο Λοβέρδος - Τι είπαν στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παπανδρέου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τι θα ανακοινώσει αύριο ο Λοβέρδος - Τι είπαν στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παπανδρέου

Τα τρία πιθανά ενδεχόμενα

Σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του προκειμένου να καθορίσει ποια στάση θα τηρήσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ
θα έχει το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει να αποκλειστεί οποιαδήποτε στήριξη στον Γιώργο Παπανδρέου. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός τηλεφώνησε στις 3 τα ξημερώματα στον κ. Λοβέρδο για να διαπιστώσει τις διαθέσεις του για τον δεύτερο γύρο αλλά ο δεύτερος του είπε ότι θα μιλήσουν σήμερα Δευτέρα, χωρίς να εκδηλωθεί.

Ο κ. Λοβέρδος απορρίπτει το ενδεχόμενο να στηρίξει τον πρώην πρωθυπουργό καθώς η εκλογική βάση του είναι πολύ μακριά από εκείνη του Γ. Παπανδρέου.

Επιπλέον, όπως τονίζεται από συνεργάτες του πρώην υπουργού, πρέπει να γίνει σεβαστό το μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι της πρώτης Κυριακής, που άφησαν τον κ. Παπανδρέου με μεγάλη διαφορά πίσω από τον Νίκο Ανδρουλάκη. Οι ίδιοι συνεργάτες εκτιμούν ότι η διαφορά που απέκτησε ο ευρωβουλευτής από τον πρώην πρωθυπουργό δεν καλύπτεται στο β’ γύρο.

Άλλα πιθανά σενάρια που συζητά ο κ. Λοβέρδος με το επιτελείο του είναι να παραμείνει ουδέτερος ή να στηρίξει με συγκεκριμένο πλαίσιο τον κ. Ανδρουλάκη, και εφόσον υπάρξουν κάποιες συνεννοήσεις για θέματα όπως η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΚΙΝΑΛ, με το βλέμμα στην ενότητα της παράταξης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ